Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef - Τελικός: Έπος! Οι δύο φιναλίστ έβγαλαν "φτυάρι" για τον Μπέλλο και τη Μαρία

Απίστευτο στιγμιότυπο!

MasterChef - Τελικός: Έπος! Οι δύο φιναλίστ έβγαλαν
News 17.06.2020 23:34
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Το απόλυτο έπος είδαμε να συμβαίνει στο σημερινό δεύτερο και τελευταίο μέρος του τελικού του MasterChef. Οι δύο φιναλίστ κάθισαν μαζί στον καναπέ και έβγαλαν κανονικό "φτυάρι" για τον Μπέλλο και τη Μαρία και για τη συμπεριφορά τους στο παιχνίδι.

Οι δύο καλοί φίλοι, στην αναμονή της βαθμολογίας τους, έκαναν μια σύντομη αναδρομή των όσων συνέβησαν στη φετινή σεζόν του MasterChef.

Αφού λοιπόν σχολίασαν την Κατερίνα, δείτε εδώ όλα όσα είπαν, το θέμα πήγε στον Μπέλλο και τη Μαρία, με τον Σταυρή να ζητάει από τον Σταύρο να αναπαραστήσουν μαζί ένα στιγμιότυπο από τους δυο τους.

Ο Σταυρής σχολίασε πως η Μαρία είχε ενοχλητική συμπεριφορά στο παιχνίδι και πως αν ήταν εκείνος στη θέση του Μπέλλου δε θα την άντεχε. Και οι δύο ωστόσο σημείωσαν, πως η εξέλιξή της ήταν απλά εντυπωσιακή.

Αυτό είναι το όνομα του νικητή του MasterChef

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει, τα πιο δυνατά πιάτα τα έχει ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με αποτέλεσμα να προηγείται της βαθμολογίας και να αφήνει πίσω του τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef Spoiler νικητής

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως κάθε φορά που ένας νικητής αποχωρεί από το παιχνίδι γίνονται αποκαλύψεις. Όπως αυτή του Διονύση για τις... στενές επαφές μέσα στο παιχνίδι που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα κερδίσει στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», είχαν αναφέρει στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού. Δείτε ωστόσο, όλα όσα χάσατε από τον πρώτο τελικό.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Οι κριτές έβαλαν στοίχημα για το αποτέλεσμα του τελικού

MasterChef - Τελικός: Η αποκάλυψη των κριτών για το πιο ιδιαίτερο πιάτο της δοκιμασίας

Share