"Πλάνταξε" το twitter: "Δεν είμαστε έτοιμοι να σταματήσει η Ελένη ρε παιδιά"

Πήραν φωτιά τα tweets!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η μεγάλη μέρα της αποχώρησης της «βασίλισσας» της ελληνικής τηλεόρασης, Ελένης Μενεγάκη απο το προσκήνιο, έφτασε. Σήμερα το μεσημέρι, θα γραφτεί ο επίλογος τόσο της εκπομπής της διάσημης παρουσίαστριας, όσο και της ίδιας στο τηλεοπτικό γίγνεσθαι της χώρας, σε μια εξέλιξη που η ίδια είχε προαναγγείλει πριν από μερικές εβδομάδες! Το twitter όπως είναι φυσικό δεν θα το άφηνε ασχολίαστο!

Όλο αυτό το διάστημα, η Μενεγάκη «επέτρεψε» στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της να ξεκινήσουν... να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα, ενώ ο κόσμος ξεκίνησε, ήδη, να την αποχαιρετά τις προηγούμενες ημέρες μέσω των social media. Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, πως την Τρίτη, πριν ακόμα «παίξει» η τελευταία εκπομπή, η Μενεγάκη και το hashtag #eleni, αποτέλεσαν κορυφαίο trend στο ελληνικό Twitter, καθώς πολλοί χρήστες επέλεξαν τον δικό τους τρόπο να πουν «αντίο» στη λαμπερή παρουσιάστρια.

Δείτε ποιον καλεσμένο - έκπληξη θα έχει σήμερα στην τελευταία της εκπομπή

Τα tweets που αποχαιρετούν την Ελένη Μενεγάκη

Το twitter αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη

#eleni στο Twitter

Η λιτή ανακοίνωση του ALPHA για το τέλος της Ελένης μόλις "έσκασε"

Ένας κύκλος σχεδόν μισής ζωής κλείνει σήμερα για την Ελένη Μενεγάκη αφού είναι η τελευταία της εκπομπή στον ALPHA μετά από 15 χρόνια. Το κανάλι θέλησε να πει το δικό του αντίο στην παρουσιάστρια με μια λιτή και συγκινητική ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο.

Η συνεργασία τους κλείνει με αγάπη και σεβασμό.

Ο ALPHA αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη

Σήμερα, 15 χρόνια μετά την πρώτη "καλημέρα" ο ALPHA αποχαιρετά την Ελένη Μενεγάκη, την ευχαριστεί για τη συνεργασία, τις δυνατές τηλεοπτικές στιγμές και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα σχέδιά της.