Απίστευτο! Η ανακοίνωση της Κακκαβά για την Ελένη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα λίγο πριν το τέλος

Χαμός στην τελευταία εκπομπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Απίστευτο! Η ανακοίνωση της Κακκαβά για την Ελένη και τον Γρηγόρη Γκουντάρα λίγο πριν το τέλος

Μια απίστευτη ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έκανε η Ναταλί Κακκαβά, η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα για την σημερινή και τελευταία εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια σήμερα κλείνει έναν από τους μεγαλύτερους και σημαντικότερους κύκλους της ζωής της και στον ALPHA από εχθές έχουν αρχίσει να την αποχαιρετούν συνεργάτες και πρόσωπα που πέρασαν από την εκπομπή της - δείτε εδώ το βίντεο που σπάραξε η Νατάσα Θεοδωρίδου με την Ελένη Μενεγάκη εχθές στον αέρα.

«16 χρόνια,12 ώρες καθημερινά... Μια σχέση με πολλά σκαμπανεβάσματα.. Όπως όλες οι σχέσεις πάθους άλλωστε... Όταν κάτι όμως έχει αξία, στο τέλος έρχεται η ισορροπία...Αύριο λοιπόν, στην τελευταία εκπομπή της, η @elenimenegaki και ο @g.goudaras έχουν να θυμηθούν πολλά.. Μέχρι και εγώ ανυπομονώ να σας δω..», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κακκαβά, αποκαλύπτοντας πως σήμερα ο Γρηγόρης θα είναι εκεί, στο πλευρό της Ελένης για τελευταία φορά.

Ελένη Μενεγάκη Γρηγόρης Γκουντάρας

Το νέο επαγγελματικό "άνοιγμα" της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου - Η φωτογραφία που πρόδωσε το μυστικό

Ελένη: Έστειλε on air μήνυμα στον Γρηγόρη Γκουντάρα

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε on air μήνυμα στον Γρηγόρη Γκουντάρα. Η ίδια αναφέρθηκε στον πρώην συνεργάτη της και την θεματολογία που παρουσίαζαν μαζί στην εκπομπή τότε.

Στην σημερινή εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη μπήκε στην κουζίνα και έδειχνε στους τηλεθεατές πως φτιάχνει μια μακαρονάδα με νόστιμη σάλτσα.

Η παρουσιάστρια είχε στο πλευρό της τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και κατά την διάρκεια της συζήτησής τους, η ίδια έκανε μια on air αναφορά στον πρώην συνεργάτη της Γρηγόρη Γκουντάρα.

«Πόσες φορές κάναμε εδώ πέρα θέματα επί Γρηγόρη Γκουντάρα, τα φιλιά μου στον Γρηγόρη, τι κάνεις στο πρώτο ραντεβού, που πας μια κοπέλα, μην την πας κάπου να φάει. Πόσα γέλια έχουμε κάνει. Μην την πας κάπου στα δύσκολα και σου βγει στραβά το πρώτο ραντεβού και απογοητευτεί. Αυτό που λέγαμε 10 στα 10 για να την πας κάπου για φαγητό και να είσαι σίγουρος είναι να την πας για μακαρόνια. Πάντα εκεί καταλήγαμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη. Λίγο νωρίτερα είχε αναφερθεί και στο μέλλον των συνεργατών της.