Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον των συνεργατών της

Τι είπε για την αποχώρηση της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον των συνεργατών της

H Ελένη Μενεγάκη, αποκάλυψε ποιο θα είναι το μέλλον των συνεργατών της. Η παρουσιάστρια θέλησε να ξεκαθαρίσει πως εκείνη είναι που φεύγει από την τηλεόραση και όχι οι υπόλοιποι που ήταν μαζί της στο πάνελ.

Μια διευκρίνηση ήθελε να κάνει σήμερα η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή ένα τηλεφώνημα από τηλεθεάτρια. Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια ενημέρωσε πως μόνο εκείνη αποχωρεί από την τηλεόραση και από τον Alpha και όχι οι συνεργάτες της, οι οποίοι θα συνεχίσουν να εργάζονται κανονικά.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για το μέλλον των συνεργατών της

«Καλή συνέχεια, είστε η καλύτερη παρέα μας. Θα μας λείψετε αλλά εύχομαι να είσαστε όλοι σας καλά και είστε πάντα ευτυχισμένοι, ο καθένας με την οικογένειά του», είπε η τηλεθεάτρια.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα λέγοντας: «Λοιπόν, για να μην γίνονται και μπερδέματα, επειδή το “θα μας λείψετε” το έχω ακούσει και άλλες φορές, η μόνη που βγαίνει εκτός είμαι εγώ. Τα παιδιά θα τα βλέπετε. Δεν ξέρω αν θα είναι στην ίδια εκπομπή, σε άλλες εκπομπές σε αυτό το κανάλι ή σε άλλο. Πάντως θα τα βλέπετε στην τηλεόραση, είμαι η μόνη που βγαίνει εκτός.

Η παρέα βεβαίως σπάει αλλά τα παιδιά θα υπάρχουν. Απλά να το διευκρινίσω γιατί επειδή το ακούω κάθε φορά και λέω πρέπει να το διορθώσω κάποια στιγμή. Δεν θέλω να νομίζουν ότι επειδή φεύγω εγώ, φεύγουμε όλοι. Μόνο εγώ φεύγω, όλοι οι άλλοι εδώ θα ναι».

Δείτε τι είπε:

Η Ελένη Μενεγάκη ωστόσο, το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην μαγευτική Άνδρο εννοείται με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Στο προφίλ της στο instagram μάλιστα δημοσίευσε μια τους φωτογραφία που... προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Μάκη, την πολύ τρυφερή... αντίδραση θα έλεγε κανείς.