Η καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου

Το σχόλιό της έκλεψε την παράσταση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η καλοκαιρινή φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη που προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Ματέο Παντζόπουλου

Η Ελένη Μενεγάκη το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην μαγευτική Άνδρο εννοείται με τον Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της. Στο προφίλ της στο instagram μάλιστα δημοσίευσε μια τους φωτογραφία που... προκάλεσε την αντίδραση της μητέρας του Μάκη, την πολύ τρυφερή... αντίδραση θα έλεγε κανείς.

Η Λιλίκα Παντζόπουλου φημίζεται για την λατρεία που έχει στην Ελένη Μενεγάκη και τις αναρτήσεις της και συχνά κάνει την εμφάνισή της είτε με like είτε με κάποιο σχόλιο. Αυτή την φορά γέμισε καρδιές το προφίλ της παρουσιάστριας του ALPHA όταν είδε τον γιο της να στέκεται στο πλευρό της μικρής Μαρινούλας!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη στην οποία και αντέδρασε η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου

Ελένη Μενεγάκη αντίδραση μητέρας Ματέο Παντζόπουλου σε φωτογραφία της

Να υπενθυμίσουμε πως στο ταξίδι αυτό το ζευγάρι δεν είναι μόνο αφού έχουν μαζί και τον αδερφή της Ελένης, Θοδωρή Μισόκαλο! Δείτε εδώ φωτογραφία τους!

Ματέο Παντζόπουλος: Η μητέρα του ανέβασε φωτογραφία και έκανε... μοιραίο λάθος

Η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από την Άνδρο, ωστόσο έκανε ένα... μοιραίο λάθος που λίγοι κατάλαβαν με την πρώτη ματιά.

Η κυρία Λιλίκα λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την αγαπημένη της παραλία στο νησί, η οποία είναι και η αγαπημένη της νύφης της, Ελένης Μενεγάκη. (Δείτε εδώ φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η παρουσιάστρια).

Η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, έχει επίσης μεγάλη αδυναμία στην Άνδρο και περνάει στο νησί πολύ καιρό ειδικά, την θερινή περίοδο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία. Ωστόσο, ούτε η ίδια πρέπει να παρατήρησε ένα... λάθος.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία πρέπει να είναι τραβηγμένη από την οθόνη του υπολογιστή της, καθώς έχει πάνω της τον κέρσορα.

Μάτεο Παντζόπουλος μητέρα Άνδρος