Άγριες Μέλισσες φινάλε - Twitter: "Ασημίνα γέλα μαρή λίγο που είσαι σαν κακό χρόνο να έχεις"

Πήρε "φωτιά" το διαδίκτυο με το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες φινάλε - Twitter:

Το βράδυ της Πέμπτης 16/7 προβλήθηκε το φινάλε της πολυσυζητημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες, κι όπως ήταν φυσικό οι χρήστες του twitter δεν άφησαν τίποτα να πέσει κάτω με κεντρικό πρόσωπο σχολιασμού εννοείται την Ασημίνα!

Οι «Άγριες Μέλισσες» κατάφεραν με την πλοκή και τις εκπληκτικές ερμηνείες όλων όσων συμμετείχαν στο τιμ, να καθηλώσουν το τηλεοπτικό και να γίνουν αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συμβεί το ίδιο και το χρόνου αν ο ΑΝΤ1 λύσει ένα σημαντικό προβληματάκι που τον βασανίζει με την σειρά!

Τα σχόλια στο Twitter για το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες - Twitter

Άγριες Μέλισσες ant1

Άγριες Μέλισσες φινάλε

Άγριες Μέλισσες τελευταίο επεισόδιο

Άγριες Μέλισσες Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες Δρόσω

Άγριες Μέλισσες νέα σεζόν

«Άγριες Μέλισσες»: Πανικός στο Twitter με την πρεμιέρα! «Παίζουν ηθοποιοί, ούτε survivors, ούτε μοντέλα»!

Πανικός επικράτησε στο Twitter με την νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες». Υποκλίθηκαν οι τηλεθεατές στην παραγωγή. «Παίζουν ηθοποιού, ούτε survivors, ούτε μοντέλα»!

Το πρώτο επεισόδιο της δραματικής σειράς εντυπωσίασε το κοινό και μέσα από αναρτήσεις έδειξαν το μεγάλο ενδιαφέρον τους.

Άγριες Μέλισσες Twitter

Άγριες Μέλισσες Twitter

Άγριες Μέλισσες Twitter

Άγριες Μέλισσες Twitter

Η ιστορία

Κάθε φορά που γεννιόνταν μία κόρη ο πατέρας της Ελένης, της Ασημίνας και της Φρόσως φύτευε και μία λεύκα στην άκρη του περιβολιού τους για να τιμήσει τον ερχομό του νέου παιδιού. Όσο αυτές μεγάλωναν και έστεκαν ψηλές και λυγερόκορμες, τόσο τις καμάρωνε σαν τις κόρες του. Στην πιο περήφανη λεύκα, όμως, στη λεύκα της Ελένης, ένα σμήνος από άγριες μέλισσες είχε πια φωλιάσει. «Τυχερή θα είσαι, κόρη μου, κι η ζωή θα είναι γλυκιά σαν τούτο εδώ το μέλι. Θα δεις», της έλεγε ο πατέρας της. Όμως, τα χρόνια πέρασαν και η Ελένη κοιτούσε τη λεύκα και αφουγκραζόταν τον βόμβο… «Που να ‘ξέρες, πατέρα… Που να ‘ξέρες πως η ζωή μόνο πίκρες έχει γράψει για το ριζικό μου».

Θεσσαλικός κάμπος 1958. Τρεις αδελφές δεμένες. Ενας καταναγκαστικός γάμος. Ενας βιασμός και ένας φόνος. Ενα μεγάλο μυστικό που θα αρχίσει στα τέλη του μήνα να ξετυλίγεται στη μικρή μας οθόνη.

Λίγες ημέρες πριν, στα τέλη του Αυγούστου, ξεκίνησαν τα γυρίσματα για μία από τις πλέον μεγαλόπνοες φετινές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του βραβευμένου Λευτέρη Χαρίτου. Για τις «Αγριες μέλισσες», που... «κεντρίζουν» εδώ και καιρό το ενδιαφέρον και την προσοχή μας με το μυστικό που κρύβουν, λόγω της κινηματογραφικής αισθητικής τους, του ιδιαίτερου καστ τους και των τόσο διακεκριμένων συντελεστών του.