Χαμός στο Twitter με το Big Brother - «Βρείτε γυναίκα να σας θέλει όπως η Ραϊσα τους δίδυμους»

Πήραν φωτιά τα tweets

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμός στο Twitter με το Big Brother - «Βρείτε γυναίκα να σας θέλει όπως η Ραϊσα τους δίδυμους»

Χαμός στο Twitter προκάλεσε το τελευταίο επεισόδιο του Big Brother, με τα tweets να παίρνουν φωτιά με αφορμή την Ραϊσα και τους δίδυμους.

Όταν έγινε η αποκάλυψη για του διδύμους, η παίκτρια έδειξε κατευθείαν ενδιαφέρον της και για τους δυο και φάνηκε πολύ καθαρά στην τηλεόραση.

Όταν ξεκίνησε να δείχνει ενδιαφέρον για τον έναν και έφαγε... άκυρο αποφάσισε να στον άλλο αδερφό. Μόνο που και εκεί… έπεσε πάνω σε τοίχο. Να σημειώσουμε πως προειδοποιεί να αποχωρήσει από το Big Brother η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Twitter Big Brother

Twitter Big Brother Ραϊσα

Big Brother Ραϊσα

Twitter  Ραϊσα

Big Brother Spoiler: Ο νέος αρχηγός της εβδομάδας και η καινούρια δοκιμασία

Την Δευτέρα θα παρακολουθήσουμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες ένα νέο επεισόδιο του Big Brother και βγήκαν δυο spoiler «βόμβα». Για τον αρχηγό της ομάδας, αλλά και για τη νέα δοκιμασία.

Μέσω του Live streaming στη σελίδα του ΣΚΑΙ έγινε γνωστό πως εκείνος που θα πάρει τη θέση του γιατρού και το μεγάλο δωμάτιο για αυτή την εβδομάδα είναι ο Δημήτρης Κεχαγιάς. Αρχικά θα κοιμηθεί μαζί του ο Ζακ ενώ, την επόμενη ημέρα η Ραμόνα.

Μέσω του Live stream έγινε γνωστή και η νέα δοκιμασία. Ο κάθε παίκτης που θα βλέπει το όνομά του στην οθόνη της τηλεόρασης θα πρέπει να τρέξει στον κήπο και να προλάβει να πιάσει τη μπάλα που θα περνά μέσα από μια ειδική κατασκευή πριν πέσει στο έδαφος. Για κάθε μπάλα που θα πιάνουν θα κερδίζουν 10 ευρώ. Δείτε τι νούμερα σημείωσε σε τηλεθέαση το Big Brother στο πρώτο live αποχώρησης.