«Ξεσάλωσε» το Twitter με το Big Brother: «Ο Αντιδήμαρχος είναι θέση στον καναπέ...»

Επικές ατάκες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ξεσάλωσε» το Twitter με το Big Brother: «Ο Αντιδήμαρχος είναι θέση στον καναπέ...»

Ακόμα ένα επεισόδιο Big Brother έφτασε στο τέλος του και η αλήθεια είναι πως το Twitter κατάφερε για ακόμα μία φορά να «ξεσαλώσει» με τις επικές του ατάκες, ενώ το ενδιαφέρον μονοπώλησε ο «Αντιδήμαρχος» τον οποίο η Ραμόνα αποκάλεσε θέση στον καναπέ.

Big Brother: «Σούσουρο» στο σπίτι - Πυρ και μανία η Ραΐσα με την Χριστίνα

Κάποιοι παίκτες κοιμήθηκαν έξω και δημιουργήθηκε κανονικό σούσουρο στο σπίτι του Big Brother όταν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης κουκουλώθηκαν κάτω από τις πετσέτες για να μιλήσουν, με τη Ραΐσα να γίνεται πυρ και μανία με το όλο σκηνικό και συγκεκριμένα, με την συμπαίκτριά της.

Η Χριστίνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο, μία με το τετ-α-τετ της με τον Γρηγόρη και μία με το τετ-α-τετ της με τον Παναγιώτη. Άλλωστε η ίδια ξεκαθάρισε πως αυτοί είναι και οι δύο παίκτες που της έχουν κινήσει το ενδιαφέρον.

Η Ραΐσα βέβαια φάνηκε να εκνευρίζεται πολύ με το όλο σκηνικό. Η ίδια ρωτούσε επίμονα τη Χριστίνα για ποιο λόγο μιλούσαν και για ποιο λόγο είχαν κουκουλωθεί, ενώ στη συνέχεια το ξεκαθάρισε και στους συμπαίκτες της πως δεν της άρεσε το συγκεκριμένο συμβάν.