Survivor 4: To Twitter «έκλαψε» με τον Τριαντάφυλλο στην νεροτσουλήθρα - «Καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής»

Οι ατάκες που έγραψαν ιστορία!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: To Twitter «έκλαψε» με τον Τριαντάφυλλο στην νεροτσουλήθρα - «Καταρρίπτει τους νόμους της φυσικής»

Ο Τριαντάφυλλος χθες τα έδωσε όλα στον στίβο μάχης του Survivor 4 και σε κάποιο σημείο αποφάσισε να περπατήσει πάνω στην νεροτσουλήθρα. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, το Twitter «έκλαψε» και οι ατάκες πήραν και έδωσαν με κάποιον μάλιστα να σχολιάζει πως κατέρριψε τους νόμους της φυσικής.

Πρόκειται για έναν από τους πιο viral παίκτες που βρίσκονται στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης αφού ο Τριαντάφυλλος έχει καταφέρει παρά την απόδοσή του στον στίβο μάχης να φέρει νίκες στην ομάδα του και να αφήσει πίσω δυνατούς αντιπάλους από την ομάδα των μαχητών.

Η απόφασή του να κατέβει χθες την νεροτσουλήθρα με τα πόδια έκανε το Twitter να «γκρεμιστεί» και τους χρήστες να δημιουργήσουν απίστευτα memes με τον τραγουδιστή, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που «έκλαψαν» και με τον James Καφετζή, ο οποίος είδε τι έκανε ο Τρινατάφυλλος και αποφάσισε επίσης να κατέβει την νεροτσουλήθρα με τα πόδια. Το συγκεκριμένο αγώνισμα κατάφερε να φέρει για ακόμα μία φορά στη κορυφή της prime time ζώνης.

Δείτε μερικά από τα καλύτερα Tweets για τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4

Τριαντάφυλλος διάσημοι
Τριαντάφυλλος αγωνίσματα
Survivor Twitter
Survivor Κάτια Ταραμπάνκο

Η κλεψιά που έγινε στον χθεσινό αγώνα του Τριαντάφυλλου στο Survivor 4

Ο χθεσινός στίβος μάχης του Survivor ήταν πραγματικά μεγάλο ντέρμπι αφού μέχρι να κερδίσου οι διάσημοι - όπως πρώτοι σας είχαμε αποκαλύψει μέσα από spoiler - μας βγήκε η ψυχή! Δυστυχώς, όμως, εντοπίσαμε ένα μεγάλο λάθος που έγινε στον αγώνα που έδωσε ο Καφετζής εναντίον του Τριαντάφυλλου και δεν γίνεται να μην το παραθέσουμε.

Όπως θα δείτε σε αποκλειστική φωτογραφία παρακάτω, ο παίκτης ο Τζέιμς Καφετζής, ο οποίος με τη νίκη του στην κούρσα αυτή απέναντι στον Τριαντάφυλλο, ισοφάρισε σε 8-8 για την ομάδα του, αντί να γίνει το 9-7 για την ομάδα των Μαχητών, έκανε ένα παράπτωμα που κανείς δεν πήρε χαμπάρι.

Όπως θα διαπιστώσετε οι ίδιοι ο Τζέιμς μπέρδευσε το 18 με το 17 και τα έβαλε ανάποδα και σύμφωνα με τους κανονισμούς θα έπρεπε η κούρσα του, από την στιγμή που δεν το κατάλαβε ούτε εκείνος, ούτε η ομάδα του να ακυρωθεί και η νίκη να πάει στους Διάσημους!

Δείτε την φωτογραφία εδώ!