Survivor 4: Αποθέωση στο Twitter για τον Τριαντάφυλλο - «Τι Νίντζα Παναγία μου»

Λύσσαξαν οι τουιτεράδες

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Αποθέωση στο Twitter για τον Τριαντάφυλλο - «Τι Νίντζα Παναγία μου»

Ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να πάρει άλλη μία νίκη απέναντι στον Chris Σταμούλη και γνώρισε την απόλυτη αποθέωση στο Twitter από το κοινό, που τον έχει αγαπήσει. Η κίνησή του μάλιστα εντυπωσίασε και κάποιοι τον χαρακτήρισαν Νίντζα.

Πρόκειται για τον παίκτη που κατάφερε να γίνει viral από το πρώτο κιόλας αγώνισμα, τόσο με τις επιδόσεις του όσο και με τις νίκες που σημειώνει συχνά απέναντι στους πιο δυνατούς παίκτες των Μαχητών.

Το Twitter, περίμενε πως και πως το αγώνισμα του σήμερα και όταν αυτό ήρθε μαζί με τη νίκη απέναντι στον δικηγόρο που τον προκάλεσε μάλιστα χθες, οι ατάκες πήραν φωτιά.

Τα Tweets που γράφτηκαν για τον Τριαντάφυλλο

Τριαντάφυλλος Twitter
Τριαντάφυλλος Survivor

Ποιοι παίκτες θα μπουν στα επόμενα επεισόδια του Survivor

Εδώ και καιρό σας έχουμε αποκαλύψει πως στην ομάδα των Μαχητών στο Survivor είναι έτοιμη να μπει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Το Πρωινό ήρθε σήμερα να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ μας και να το ενισχύσει αποκαλύπτοντας πως στην ομάδα των Διάσημων θα προστεθεί ο Γιώργος Χειμωνέτος.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα είπε ο Αλέξης Μίχας μέσα στις επόμενες ημέρες και τα δυο αυτά πρόσωπα θα κάνουν την εμφάνισή τους. Παράλληλα στο Survivor έκλεισε η συμμετοχή ενός πολύ μεγάλου βετεράνου ποδοσφαιριστή, ενώ οι συζητήσεις με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου συνεχίζονται.

Στους Μαχητές μπαίνει ο Μανώλης Μπούχλης

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor το spoiler του Youweekly.gr έπεσε μέσα για ακόμα μια φορά και παρακολουθήσαμε την είσοδο δυο νέων παικτών στις ομάδες! Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες, μια από τις οποίες θα είναι και του καταδρομέα Μανώλη Μπούχλη.

Το Μάρτιο του 2019 είχε ανεβάσει video, στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή» κατά τη διάρκεια άλματος, που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο.

Συγκεκριμένα, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Βαγγέλη Αποστολάκη, αλλά και τη θύελλα των αντιδράσεων, που προκάλεσε η τιμωρία του, ο Κρητικός κομάντο δικαιώθηκε. To Στρατοδικείο Λάρισας τον αθώωσε, παμψηφεί.

Πήρε την “πουλάδα” και επέστρεψε στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών (1Η ΜΑΛ), που έχει έδρα το Μάλεμε της Κρήτης, Επειδή όμως, παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας κάνοντας χρήση του κινητού του τηλεφώνου, τιμωρήθηκε με έξι ημέρες κράτηση. Το θέμα του καταδρομέα Εμμανουήλ Μπούχλη έφτασε και στη Βουλή. Ο τότε τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας για το θέμα και για το αν «έχουν εκδοθεί διαταγές σχετικά με απαγόρευση του άσματος «Μακεδονία Ξακουστή» .

Τελικά αποσαφηνίστηκε ότι το θέμα με τον εν λόγω καταδρομέα ήταν η ασφάλεια της πτώσης με αλεξίπτωτο και όχι το άσμα. Για αυτό το λόγο η Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τον απέβαλε. Ο Μανώλης ασχολείται με το kick boxing αλλά και το modeling και συνεργάζεται με πρακτορείο για δουλειές στην Ελλάδα και την Τσεχία. Στο μεταξύ μέχρι πρότινος ασχολούνταν με την εστίαση στην Κρήτη, δουλεύοντας σε μεγάλο εστιατόριο του νησιού.

Δείτε φωτογραφίες του στο Athensmagazine.gr