Survivor 4: Ζητάνε εκδίκηση από τον Τριαντάφυλλο οι Μαχητές

Οργισμένος ο Chris

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ζητάνε εκδίκηση από τον Τριαντάφυλλο οι Μαχητές

Οι νίκες που σημειώνει ο Τριαντάφυλλος απέναντι στους πιο δυνατές παίκτες του Survivor φαίνεται πως έχουν εξοργίσει τους Μαχητές οι οποίοι μπήκαν πολύ δυναμικά στο σημερινό αγώνισμα και ζήτησαν εκδίκηση από τον τραγουδιστή μπροστά σε όλους.

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να θεωρείται ένας εκ των πιο αδύναμων παικτών των Διασήμων στο Survivor 4 στα «χαρτιά», αλλά ο ίδιος κάθε άλλο παρά τέτοιος αποδειχθεί, αφού έχει φέρει νίκες, που έχουν προκαλέσει σε αμηχανία τους Μαχητές, με συνέπεια οι τελευταίοι να θέλουν να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Survivor Τριαντάφυλλος

Αυτό αποδείχθηκε τόσο στο χθεσινό (3/1) επεισόδιο, όπου τον αποκάλεσαν εύκολο παίκτη σε ένα είδος… trash talking, όσο και στο σημερινό (4/1), όπου οι παίκτες των Μαχητών ανέφεραν συνέχεια το όνομά του, επιθυμώντας οπωσδήποτε να τον κερδίσουν στο νέο αγώνισμα. Σε λίγο καιρό μάλιστα, πρόκειται να μπει ένα νέο πρόσωπο στην ομάδα των διάσημων. Δείτε εδώ για ποιο πρόσωπο πρόκειται.

Εκείνος, δε, που φαίνεται να το έχει πάρει πιο… πατριωτικά, είναι ο Chris Σταμούλης, ο οποίος ζήτησε από τον Γιώργο Λιανό να τον έχει ως αντίπαλο, προκειμένου να πάρει τη ρεβάνς για την ομάδα του.

Survivor spoiler 4/1: Η ομάδα που κερδίζει τον σημερινό αγώνα ασυλίας

Στο κόκκινο πήγε, όσον αφορά την τηλεθέαση, το χθεσινό επεισόδιο του Survivor αλλά το σημερινό (4/1) ενδέχεται να σπάσει κάθε ρεκόρ αφού θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα και το Youweekly.gr εννοείται πως έχει spoiler για το ποια θα είναι η νικήτρια ομάδα, αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή!

Οι Μαχητές κατάφεραν να επικρατήσουν σχετικά εύκολα στο χθεσινό επεισόδιο με 10-6 και να απολαύσουν το έπαθλο φαγητού που δεν ήταν κάτι το σπουδαίο, αλλά με την πείνα που έχει πέσει και 2 αυγά για τον κάθε παίκτη δεν ήταν άσχημα! Από την άλλη οι Διάσημοι για ακόμα μια φορά ηττήθηκαν, κάτι το οποίο τους πεισμώνει περισσότερο για σήμερα.

Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να χάσουν κι άλλο παίκτη τους, μετά την πρώτη αποχώρηση που είχαν, του Μιχάλη Αρναούτη. Απόψε λοιπόν έχουμε τη πρώτη μάχη για την ασυλία με την ομάδα που θα χάσει να δίνει έναν παίκτη υποψήφιο, εκτός και αν υπάρξει ισοψηφία όπως την περασμένη βδομάδα και γίνουν περισσότεροι!

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα 4/1 στο Survivor - Προσοχή spoiler

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr η παραγωγή έχει ετοιμάσει ένα αγώνισμα στο οποίο θα μπορούν να ανταπεξέλθουν καλύτερα οι Διάσημοι ώστε να έχουν περισσότερες ελπίδες νίκης, αφού σε φυσιολογικό αγώνισμα οι Μαχητές θα έχουν ξεκάθαρο ρόλο!

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως και σήμερα οι μεγάλοι νικητές του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας είναι οι Μαχητές! Μάλιστα πέρα από την ασυλία, οι Μαχητές, θα απολαύσουν και ένα πολύ δυνατό έπαθλο το οποίο θα έχει να κάνει με την διαβίωσή τους στην καλύβα.