Survivor 4 highlights 3/1: Η νικήτρια ομάδα, η έξαλλη Ταραμπάνκο και οι γκρίνιες

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4 highlights 3/1: Η νικήτρια ομάδα, η έξαλλη Ταραμπάνκο και οι γκρίνιες

Απολαυστικό ήταν και το χθεσινό 3/1 επεισόδιο του Survivor 4 και σας έχουμε μαζέψει όλα τα highlights της βραδιάς. Ανάμεσα τους, θα δείτε την νικήτρια ομάδα, την Κάτια Ταραμπάνκο να είναι έξαλλη, αλλά και τις γκρίνιες διάσημων, αλλά και μαχητών.

Αυτά είναι τα 3/1 highlights του Survivor 4

Ξέσπασε η Κάτια επειδή την ξύπνησαν - Η ενόχληση της Αγγελικής

Με το καλημέρα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι Διάσημοι είχαν μια σύγκρουση όσον αφορά τις φωνές στην καλύβα. Την συζήτηση ξεκίνησε η Κάτια που ενοχλήθηκε καθώς την ξύπνησαν.

Το μοντέλο, ξύπνησε με άσχημη διάθεση αφού όπως είπε κάποιοι φωνάζουν πολύ στη καλύβα όσο οι υπόλοιποι κοιμούνται. Έτσι έκανε μια παρατήρηση στους συμπαίκτες της ώστε να σέβονται όσους κοιμούνται κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Πάνος Καλλίδης.

Αργότερα η Αγγελική Λάμπρη φάνηκε να μην συμφωνεί με τον τρόπο που μίλησε η Κάτια και ανέφερε χαρακτηριστικά πως το άναμμα της φωτιάς είναι αναγκαία δουλειά και πρέπει να συννενοηθούν πριν γίνει αυτό άρα και θα μιλήσουν και θα φωνάξουν δίπλα από τη καλύβα.

Η είσοδος των δύο νέων παικτών και οι δηλώσεις

Το Survivor επέστρεψε την Κυριακή με νέο επεισόδιο το οποίο έκρυβε μια μικρή έκπληξη για τις 2 ομάδες!

Η είσοδος 2 νέων παικτών για Διάσημους και Μαχητές! Συγκεκριμένα για τους Μαχητές μπήκε στο παιχνίδι η Ασημίνα Ιγγλέζου και για τους Διασήμους η Ανθή Σαλαγκούδη, όπως άλλωστε σας είχαμε ενημερώσει εδώ στο Youweekly πριν από αρκετές ημέρες!

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο φαγητού

Το χθεσινό αγώνισμα στο Survivor είχε για έπαθλο φαγητό και όλοι οι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους καθώς η πείνα...αρχίζει να τους θερίζει!

Μια ομάδα όμως κατάφερε να κερδίσει και να γευτεί ομελέτα και αυγά και είναι η ομάδα που πρώτο το Youweekly σας είχε αποκαλύψει για ακόμα μια φορά, η ομάδα των Μαχητών.

Οι μαχητές, αν εξαιρέσουμε την προηγούμενη τους ήττα, έχουν κερδίσει όλες τις δοκιμασίες και φαίνεται πως για την ώρα κατέχουν τα ηνία! Ενδιαφέρον έχει πλέον να δούμε τι θα γίνει με την προσθήκη των δύο νέων παικτριών.

"Πόλεμος" στους μαχητές λόγω της καλύβας

Έξαλλος έγινε ο Νίκος Μπάρτζης στο στρατόπεδο των Μαχητών με αφορμή το χτίσιμο της καλύβας!

Ο παίκτης των Μαχητών παρατήρησε πως ένα συγκεκριμένο σημείο της οροφής της καλύβας κινδυνεύει να πέσει και μάλιστα αυτό θα γινόταν στο δικό του μέρος, χωρίς μάλιστα να την έχει τοποθετήσει ο ίδιος κάτι το οποίο τον έκανε έξαλλο!

Ο ίδιος επιτέθηκε με ύφος στους συμπαίκτες του και όπως είναι λογικό επικράτησε μια μικρή ένταση ανάμεσα στους συμπαίκτες!

Κάηκαν τα παπούτσια των Διασήμων - Με τρύπιες κάλτσες ο Τριαντάφυλλος

Αρκετές δυσκολίες έχουν να αντιμετωπίσουν οι Διάσημοι, εκτός από τις ήττες που σημειώνουν εντός αγωνιστικού χώρου!

Η άφιξη της νέας παίκτριας δεν έφερε γούρι, ούτε αγωνιστικά αλλά ούτε στην επιβίωσης της ομάδας στην καλύβα, αφού το πρώτο της βράδυ εκεί πήρα φωτιά τα παπούτσια αρκετών παικτών της ομάδας που τα είχαν αφήσει δίπλα στην φωτιά να στεγνώσουν!

Από τους άτυχους της παρέας και ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος παρότι έδωσε τα παπούτσια του κυκλοφορεί με τρύπιες κάλτσες κάνοντας έκκληση στην γυναίκα του να του στείλει ένα ζευγάρι από την Ελλάδα!

"Καυτά" πλάνα με το "καλημέρα" από την Ιγγλέζου

Η Ασημίνα Ιγγλέζου μπήκε στο παιχνίδι και ο καμεραμάν με το "καλημέρα" μουρλάθηκε με το κορμί της και κυρίως τα οπίσθιά της!

Όπως ήταν λογικό από τις πρώτες κιόλας στιγμές δεν έλειψαν τα "καυτά" πλάνα πάνω στην παίκτρια των Μαχητών, η οποία φάνηκε να είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τον "φακό"!

Μάλιστα η Ασημίνα συγκέντρωσε τα βλέμματα και των συμπαικτών της, οι οποίοι άρχισαν αμέσως να την... σχολιάζουν!

Η παρατήρηση του Παππά στον Κοψιδά και η... επίθεση για 2 κουταλιές ρύζι

Τα νεύρα έχουν "χτυπήσει" κόκκινο όσο η πείνα μεγαλώνει στις δύο ομάδες!

Εκτός από τα νεύρα στους Μαχητές, είχαμε εντάσεις και στους Διάσημους όπου ο Αλέξης Παππάς είδε τον συνάδελφό του, Γιώργο Κοψιδά να τρώει παραπάνω μερίδα φαγητό χωρίς να ρωτήσει κάποιον άλλον αν θέλει!

Ο λόγος είναι πως η νέα παίκτρια, η Ανθή Σαλαγκούδη, δεν ήθελε όλο της το φαγητό με αποτέλεσμα να το δώσει στον Κοψιδά! Εκείνος όμως δεν ρώτησε κανέναν άλλον αν το θέλει και αποφάσισε να το φάει!

Ωστόσο ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος "έπιασε" το περιστατικό θέλησε να το πει στον ίδιο και όχι πίσω από την πλάτη με τον Γιώργο Κοψιδά να ζητάει συγνώμη!