Survivor 4: Ξέσπασε το Twitter κατά της Ασημίνας και της Σοφίας - «Δευτεράτζα σε ριάλιτι»

Οι ατάκες που τις έκαψαν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ξέσπασε το Twitter κατά της Ασημίνας και της Σοφίας - «Δευτεράτζα σε ριάλιτι»

Η συμπεριφορά της Ασημίνας Ιγγλέζου και της Σοφίας Μαργαρίτη στο σημερινό αγώνισμα του Survivor 4, ήταν αρκετή για να κάνει το Twitter να ξεσπάσει απέναντί τους, με κάποιους μάλιστα να τις χαρακτηρίζουν δευτεράτζες σε ριάλιτι.

Από τη μία η Ασημίνα έκανε μία άσεμνη κίνηση προς του Διάσημους. Η Ασημίνα Ιγγλέζου έπαιζε με τη Σοφία Μαργαρίτη απέναντι στην Κάτια Ταραμπάνκο και την Άννα Μαρία Βέλλη, με τις πρώτες να νικούν και την Ιγγλέζου να κάνει μια αισχρή κίνηση προς την αντίπαλη πλευρά. «Έτσι γίνεται», τους είπε, κάνοντας μετά μια… γνωστή χειρονομία που παραπέμπει στην ερωτική πράξη, ενώ ένα πλάνο της είχε σχολιαστεί αρκετά στο Twitter.

Από την άλλη η Σοφία, έσπρωξε την Ελίζαμπεθ στο αγώνισμα. Η μηχανικός αυτοκινήτων έπαιξε με αντίπαλο την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, με τη δεύτερη να αποδεικνύεται δυνατή και να είναι η μόνη παίκτρια τω Διάσημων, που έφερε και τους δύο πόντους του αγωνίσματος, σε ένα γεγονός όμως, που φαίνεται πως εκνεύρισε τη Μαργαρίτη.

Η ήττα της, την ώθησε στο να χτυπήσει την αντίπαλό της με τη δοκό, της οποίας φυσικά η κίνηση δείχνει έλλειψη στο να παραδεχθεί την ήττα της, καθώς και απώλεια της αίσθησης του «ευ αγωνίζεσθαι».

Twitter Ιγγλέζου
Twitter Σοφία

Ιγγλέζου: Η δήλωση "φωτιά" πριν μπει στο Survivor 4 - «Δεν μπορώ να πάω! Δεν αφήνω την οικογένεια μου»

Στην πρωινή εκπομπή «Έλα χαμογέλα», πρόβαλλαν μερικές δηλώσεις που είχε κάνει η Ασημίνα Ιγγλέζου, πολύ πριν μπει στο Survivor 4. Συγκεκριμένα, είχε διαψεύσει την είδηση που την θέλει να πετάει για Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στον Κωνσταντίνου Βασάλο, δήλωνε μεταξύ άλλων ότι δεν θα πήγαινε ποτέ σε reality επιβίωσης.

«Δεν μπορώ να πάω στο Survivor. Εκεί δε λείπεις μια βδομάδα αλλά μήνες. Δεν είναι εφικτό αυτό. Δεν θα μπορούσα να αφήσω την οικογένειά μου για να παώ στο Survivor» είχε πει η Ασημίνα Ιγγλέζου στον Βασάλο. Ωστόσο, την Κυριακή όπως είδαμε στο trailer θα "πέσει" με μανία στον στίβο μάχης.