Survivor 4: Το πλάνο της Ασημίνας Ιγγλέζου που σχολιάστηκε στο twitter

Τίποτα δεν ξεφεύγει από το μάτι των τηλεθεατών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Το πλάνο της Ασημίνας Ιγγλέζου που σχολιάστηκε στο twitter

Πρώτο θέμα συζήτησης είχε την περασμένη εβδομάδα γίνει στο «Survivor» η Κάτια Ταραμπάνκο, με τους αντιπάλους της αλλά και το twitter να σχολιάζουν συνεχώς την απόφασή της να… απαρνηθεί το σουτιέv της τόσο στα αγωνίσματα όσο και στο συμβούλιο του νησιού. Στο χθεσινό επεισόδιο, όμως, αποδείχτηκε με ένα πλάνο της Ασημίνας Ιγγλέζου πως και οι γυναίκες των «Μαχητών» λένε «όχι» σε πολύ συγκεκριμένα και άκρως απαραίτητα εσώρουχα, με τον μοντέρ να περνά κανονικά στον αέρα διόλου κατάλληλα πλάvα.

Τα πλάvα αυτά αποτέλεσαν βούτυρο στο ψωμί των τηλεθεατών που δεν έπαψαν λεπτό να σχολιάζουν την εικόνα της.

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor

Όταν η Ασημίνα Ιγγλέζου έπαιζε με τα παγάκια της σαμπάνιας στη Μύκονο

Η 41χρονη νέα παίκτρια του Survivor είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες 21 ετών και 12 ετών, τις οποίες λατρεύει και αναγκαστικά άφησε πίσω στην Ελλάδα, αλλά για ιερό σκοπό όπως έγραψε και η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση στην Ελλάδα (δείτε εδώ το instagram της). Έχει εργαστεί ως γραμματειακή υποστήριξη σε καρδιολογικό ιατρείο και ως διοργανώτρια events, ενώ έχει υπάρξει και παρουσιάστρια σε τηλεοπτικές εκπομπές όπως η εκπομπή “In&Out” στο Star Web TV με συμπαρουσιαστή τον Γιώργο Παπαγεωργίου.

Ο αθλητισμός είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής της όπως αναφέρει η ίδια, καθώς λειτουργεί ως ισορροπία ανάμεσα στο τρέξιμο που απαιτούν οι οικογενειακές υποχρεώσεις με τις επαγγελματικές.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου στο παρελθόν είχε μονοπωλήσει τα φώτα της δημοσιότητας και συγκεκριμένα το Mykonos Live έχει αρκετά βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω...