Ασημίνα Ιγγλέζου: Αυτό είναι το εκρηκτικό Instagram της νέας παίκτριας του Survivor 4

Θα «πέσουν» σαγόνια στον Άγιο Δομίνικο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ασημίνα Ιγγλέζου: Αυτό είναι το εκρηκτικό Instagram της νέας παίκτριας του Survivor 4

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι μία από τις δύο παίκτριες που πρόκειται να μπουν σήμερα στο Survivor 4 και συγκεκριμένα, στην ομάδα των μαχητών. Με μία μικρή βόλτα που κάναμε στο εκρηκτικό της Instagram, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως θα προκαλέσει κανονικό πανικό.

H Ασημίνα Ιγγλέζου έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η απόλυτη Ελληνίδα μάνα. Το μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, ανεβάζει συνεχώς επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα ύψη, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες της στα social media.

Ασημίνα Ιγγλέζου μαχητές

Ο λογαριασμός της στο Instagram έχει 150.000 followers και κάθε της ανάρτηση γίνεται ανάρπαστη μέσα σε λίγα μόνο λεπτά. Σίγουρα η εμφάνισή της στο Survivor θα προκαλέσει πανικό, τόσο στους συμπαίκτες της όσο και στο τηλεοπτικό κοινό.

Ασημίνα Ιγγλέζου μαγιό
Ασημίνα Ιγγλέζου Instagram αναρτήσεις
Ασημίνα Ιγγλέζου σώμα
Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor

Survivor spoiler 3/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

Σήμερα το βράδυ πρόκειται να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο του Survivor 4, και λίγο πριν βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ, το Youweekly.gr σας έχει το spoiler για την ομάδα που κερδίζει σήμερα τον εξαιρετικά δύσκολο αγώνα επάθλου.

Όπως είδαμε στο τρειλερ του νέου επεισοδίου, σήμερα μπαίνουν στο παιχνίδι δύο νέες παίκτριες για τις δύο ομάδες, οι οποίες, όπως σας ενημερώσαμε, θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη που θα μπει στους διάσημους και η Ασημίνα Ιγγλέζου που θα μπει στους μαχητές.

Ο στίβος μάχης φαίνεται πως θα είναι για ακόμα μία φορά πολύ δύσκολος ενώ το υγρό στοιχείο θα δυσκολέψει και πάλι τις δύο ομάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν για έπαθλο. Μιας και ο προηγούμενος αγώνας επάθλου έδωσε στέγη, το λογικό είναι σήμερα οι ομάδες να απολαύσουν κάποιο φαγητό, το οποίο είναι και το κομμάτι που τους λείπει περισσότερο.

Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου (3/1)

Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν σε έναν στίβο μάχης που δεν είχαμε δει στα προηγούμενα Survivor παραμόνο στo Nomads! Από τη μια οι Διάσημοι θέλουν να διατηρήσουν τα τεκταινόμενα μετά την τεράστια επιτυχία της Τετάρτης, από την άλλη οι Μαχητές διψούν για εκδίκηση! Ποιος θα τα καταφέρει;

Όπως όλα δείχνουν, για ακόμα μία φορά, νικητές θα αναδειχθούν οι Μαχητές οι οποίοι θα δείξουν πως δεν τα παρατάνε τόσο εύκολα. Άλλωστε η ήττα τους στο προηγούμενο αγώνισμα τους πείσμωσε και δημιούργησε αρκετές εντάσεις στην παραλία τους. Μάλιστα δεν δίστασαν να ειρωνευτούν και τους Διάσημους, λέγοντας πως μπορούν να χαρούν τώρα γιατί αυτή θα είναι η τελευταία τους νίκης.

Survivor spoiler

Όπως βλέπουμε λοιπόν, κάτι το πείσμα κάτι η ενίσχυση της ομάδας, και οι Μαχητές θα βρεθούν και πάλι σε πλεονεκτική θέση. Βέβαια επειδή οι φήμες για το Suvivor 4 οργιάζουν, μείνετε συντονισμένοι μέχρι το βράδυ, λίγο πριν το επεισόδιο και εμείς θα σας επιβεβαιώσουμε ποιοι θα είναι οι νικητές.

Μέχρι τότε, δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου: