Survivor 4: «Ελίζαμπεθ ρίξε τον τροχό στην Σαλαγκούδη να ησυχάσουμε»

Απηύδησαν οι τουιτεράδες με τον στίβο μάχης της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: «Ελίζαμπεθ ρίξε τον τροχό στην Σαλαγκούδη να ησυχάσουμε»

Η Ανθή Σαλαγκούδη έκανε ένα τραγικό run στο σημερινό επεισόδιο του Survivor και όπως μπορείτε να φανταστείτε το Twitter οργίασε με τα σχόλια για μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες της ομάδας των Διάσημων.

Η Ανθή Σαλαγκούδη έφτασε σε σημείο να κάνει την Ελίζαμπεθ Ελέτσι… να απαυδήσει με όσα έκανε στην αρένα, καθώς κάθε μέρα γίνεται και χειρότερη στα αγωνίσματα.

Οι δύο παίκτριες έπρεπε να σύρουν τον ξύλινο τροχό, που αντικειμενικά είναι δύσκολος, απέναντι στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Ασημίνα Ιγγλέζου, αλλά η αδυναμία της Ανθής αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη, ακόμη και για τα δεδομένα της.

Η Ελίζαμπεθ, δε, ήταν έξαλλη μαζί της μετά τον πόντο, που ασφαλώς κέρδισαν οι Μαχητές, αφού η ομάδα αυτή των Διασήμων… εξαφανίστηκε κάπου στην αρχή της πίστας. Η κοσμικογράφος της Μυκόνου… τα έβαλε με τη Σαλαγκούδη, ρίχνοντας «κεραυνούς» για τον τρόπο, με τον οποίο έπαιξε - δείτε εδώ το αγώνισμά τους.

Survivor Twitter
Survivor Σαλαγκούδη
Survivor Διάσημοι

Βαλαβάνη: «Νομίζω κάποιος έβαλε με το ζόρι την Ανθή Σαλαγκούδη στο Survivor! Το κορίτσι αυτό...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο φετινό Survivor στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό». Η δημοσιογράφος και πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να πει πως η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε μάλλον με το ζόρι στο παιχνίδι.

Από την άλλη, όσον αφορά τους παρουσιαστές του, ανέφερε πως δεν μπορεί να επιλέξει ανάμεσα σε Σάκη Τανιμανίδη και Γιώργο Λιανό, ο οποίος πήρε τη θέση του μετά την είδηση πως θα γίνει μπαμπάς.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν μετά από ερώτηση, δήλωσε πως μάλλον η Ανθή Σαλαγκούδη μπήκε με το ζόρι στο Survivor, καθώς φαίνεται πως δεν θέλει να είναι εκεί.