Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Καίτη Γαρμπή: «Το παιδί μας πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε» - Η ανάρτηση για την επίθεση στον Σταθμάρχη

Αποθεώθηκε από το Twitter! «Επιτέλους ένα δημόσιο πρόσωπο βγήκε και μίλησε»

Καίτη Γαρμπή: «Το παιδί μας πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε» - Η ανάρτηση για την επίθεση στον Σταθμάρχη
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Καίτη Γαρμπή θέλησε να πάρει θέση μετά το σοκαριστικό περιστατικό, όπου δυο ανήλικα αδέρφια επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα Σταθμάρχη του μετρό. Ειδικά, μετά τις δηλώσεις της μητέρας τους, τοποθετήθηκε με ανάρτηση στο Twitter.

H Καίτη Γαρμπή είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αρκετές φορές τα tweets και οι αναρτήσεις της για θέματα της επικαιρότητας γίνονται viral.

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λοουερ έφτασε αλλά το προφισενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!», έγραψε η Καίτη Γαρμπή και αποθεώθηκε από χρήστες της πλατφόρμας.

Πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν πως η Παιδεία δεν έχει καμία σχέση και την ηθική και τον σεβασμό, ενώ άλλοι χάρηκαν που δημόσια πρόσωπο μίλησε για πρώτη φορά για το εν λόγω περιστατικό.

Καίτη Γαρμπή Twitter

Καίτη Γαρμπή Twitter για επίθεση Σταθμάρχη

Καίτη Γαρμπή για επίθεση σταθμάρχη

Το νέο βίντεο από την επίθεση των ανηλίκων στον Σταθμάρχη

Είναι λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, πολίτες περιμένουν στην αποβάθρα του σταθμού της Ομόνοιας όταν έρχεται ο συρμός. Από το ίδιο βαγόνι, αλλά από διπλανές πόρτες βγαίνει ταυτόχρονα ο 53χρονος σταθμάρχης και οι δύο ανήλικοι.

Ο σταθμάρχης συνομιλεί με τους εφήβους, και σύντομα ο ένας πετάει με ορμή ένα κουτάκι αναψυκτικού στον σταθμάρχη, εκείνος τον πλησιάζει και όπως φαίνεται από την κάμερα του σταθμού μιλούν σε έντονο ύφος. Ο ανήλικος χτυπά μια φορά στο πρόσωπο τον 53χρονο, ενώ πλησιάζει και ο αδερφός του, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχε προχωρήσει σε κανενός είδους φυσική επίθεση στον σταθμάρχη.

Τα αδέρφια στρέφονται προς την έξοδο της πλατφόρμας για να απομακρυνθούν. Ο σταθμάρχης αρχίζει να τους ακολουθεί και τότε οι ανήλικοι στρέφονται προς το μέρος τους και αρχίζουν την άγρια επίθεση με αλλεπάλληλος μπουνιές και κλωτσιές. Όταν ο σταθμάρχης βρίσκεται ακίνητος στα δάπεδο, οι ανήλικοι φεύγουν τρέχοντας προς την άλλη έξοδα της αποβάθρας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Kαίτη Γαρμπή: Το μήνυμα συμπαράστασης στη Σοφία Μπεκατώρου - "Βούλιαξέ τους!"

Ρούλα Κορομηλά: Η τρυφερή φωτογραφία της με την Γαρμπή - «Με την Καίτη έχουμε κάνει πολλά»

Share