Survivor 4: Το Twitter θαύμασε την απογείωση της Ανθής - «Jack, I'm flying»

Απολαύστε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4: Το Twitter θαύμασε την απογείωση της Ανθής - «Jack, I'm flying»

Αγώνισμα επάθλου σήμερα στο Survivor και μπορεί οι Κόκκινοι να έχασαν αλλά απόλαυσαν το παιχνίδι στο έπακρο. Μάλιστα στο Twitter το κοινό θαύμασε την απογείωση της Ανθής Σαλαγκούδη.

Στο αγώνισμα οι παίκτες βρίσκονταν πάνω σε μια κινούμενη βάση και έπρεπε να τοποθετήσουν στις θέσεις τους ορισμένα τοτέμ.

Η σκηνή που σχολιάστηκε περισσότερο από όλες ήταν αυτή της Ανθής Σαλαγκούδη που πάνω στη κινούμενη βάση έμοιαζε με σκηνή του Τιτανικού.

Πάρτε μια δόση από το Twitter

σερβαιβορ
τιτανικός σερβαιβορ
ανθή σαλαγκούδη
ανθή

Μιχάλης Καφετζής: «Βλέπω τον ξάδερφό μου στον τελικό του Survivor 4»

Ο ξάδελφος του Τζέιμς, Μιχάλης Καφετζής μιλά αποκλειστικά για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά που επιδεικνύει κατά τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor 4.

Όπως σχολίασε, ο αρχηγός της μπλε ομάδας, λέει τα πράγματα όπως τα νιώθει, χωρίς να θέλει να θίξει κανέναν, απλώς έτσι τα νιώθει και έτσι τα λέει.

Ενώ, επίσης, δήλωσε πως η οικογένεια του στενοχωριέται για τα σχόλια που δέχεται από φανατικούς του ριάλιτι και πως είναι ντροπή να γίνονται αυτά τα πράγματα.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως τον βλέπει σίγουρα να είναι στον τελικό!

Survivor 4: Οι στοιχηματικές ωστόσο έβγαλαν ήδη νικητή και δεν είναι ο Τζέιμς!

Μπορεί να είμαστε ακόμα στην αρχή του «Survivor», με νέους παίκτες να προστίθενται συνεχώς στις δύο ομάδες - δείτε εδώ ποιος μπαίνει την Κυριακή - τα στοιχήματα όμως έχουν ήδη αναδείξει τον έναν και μοναδικό νικητή.

Παρά το γεγονός πως η κόκκινη ομάδα μετρά σερί ήττες από τους αντιπάλους της, σύμφωνα με τις αποδόσεις ο νικητής θα προέρχεται από τους «Κόκκινους», με έναν παίκτη να βρίσκεται μόνος του στην κορυφή των στοιχημάτων.

Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ο Τζέιμς Καφετζής έμεινε… δεύτερος και καταϊδρωμένος, μαζί με τον Νίκο Μπάρτζη, με απόδοση 3.50.

Στην πρώτη θέση, με απόδοση 3.30, βρίσκουμε τον πρώην «Μαχητή» Γιώργο Κόρομι, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς είναι τρίτος με απόδοση 4.00.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα των αποδόσεων και τους 8 πρώτους παίκτες:

στοιχηματικες