Survivor 4 - Νικήτρια επάθλου ξανά η Μπλε ομάδα

Αφιέρωσαν την νίκη τους στην Ασημίνα Ιγγλέζου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Survivor 4 - Νικήτρια επάθλου ξανά η Μπλε ομάδα

Αγώνισμα επάθλου σήμερα στο Survivor 4 και νικήτρια βγήκε για ακόμα μια φορά η Μπλε ομάδα, όπως σας είχαμε πει στο Youweekly, αφήνοντας την Κόκκινη με άδειο στομάχι.

Τι και αν μπήκε στην ομάδα των Κόκκινων η Ηλίας Μπόγδανος, οι Μπλε για άλλη μια φορά κέρδισε το έπαθλο παίρνοντας έξτρα δυνάμεις με το φαγητό.

Η Κόκκινη ομάδα ωστόσο είχε μια μεγάλη απουσία, που ίσως τους κόστισε, αυτή της Σοφίας η οποία τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

H νίκη της Μπλε ομάδας

Survivor 4 - Αρναούτης: Βαριά σχόλια για την παραγωγή - «Βγήκα απόμακρος, δεν φάνηκα»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Μιχάλης Αρναούτης δε δίστασε να κάνει μερικά πολύ βαριά σχόλια για την παραγωγή του Survivor 4, ξεκαθαρίζοντας πως μέσα από το μοντάζ φάνηκε να είναι απόμακρος και δε δόθηκε η ευκαιρία στο κοινό να τον γνωρίσει.

Ο πυγμάχος ήταν ο πρώτος παίκτης που έφυγε μετά από ψηφοφορία της ομάδας των τότε Διάσημων - αφού η Λιλιοπούλου αποχώρησε οικειοθελώς πρώτη - και από την πρώτη στιγμή εξέφρασε το παράπονό του.

μιχάλης αρναούτης

Θεωρήσατε άδικη την αποχώρηση σας;

«Δυστυχώς, η ψηφοφορία δεν έγινε με βάση το καλό της ομάδας κι έτσι βρέθηκα εγώ εκτεθειμένος και έφυγα. Όντως ήταν πολύ γρήγορα για μένα, δεν πρόλαβα να δώσω αυτά που είχα να δώσω στην ομάδα. Αφού, όμως, ήρθε η στιγμή να αποχωρήσω, αποχώρησα, δεν έχω να πω κάτι άλλο».

Δηλώσατε ότι φανήκατε πολύ αθόρυβος μέσα στο παιχνίδι. Πιστεύετε ότι το μοντάζ επηρέασε την εικόνα σας;

«Ναι, βγήκα πολύ απόμακρος. Κατ' αρχάς στα τρία πρώτα επεισόδια δεν φάνηκα πουθενά, φάνηκε ότι ήμουν απών. Ο κόσμος επίσης μπερδεύτηκε από την ψηφοφορία, γιατί άλλαξε εντελώς από τις προηγούμενες χρονιές. Δεν μας έδωσαν το χρόνο να μας γνωρίσει ο κόσμος και να έχει άποψη πριν ψηφίσει. Αν και έκανα αρκετά πράγματα, δεν φάνηκα», είπε ο Μιχάλης Αρναούτης στον Τηλεθεατή.

Μιχάλης Αρναούτης - Survivor 4: "Δεν υπάρχει λόγος να κάνω το εμβόλιο του κορωνοϊού"

Ο Μιχάλης Αρναούτης μετά την αποχώρησή του από το Survivor 4 παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό You και στον Γιώργο Κακόγιαννη. Πέρα από τις αποκαλύψεις που έκανε για τα παρασκήνια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μίλησε και για το εμβόλιο του κορωνοϊού εκφράζοντας την γνώμη του.