Έλενα Λιλιοπούλου: Η ξαφνική αλλαγή στο Instagram της μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4

Λέτε να γυρίζει όντως στο ριάλιτι;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Λιλιοπούλου: Η ξαφνική αλλαγή στο Instagram της μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4

Η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε από το Survivor 4, καθώς όπως είχε πει δεν άντεχε την απομόνωση. Σήμερα ωστόσο παρατηρήσαμε μία πολύ ξαφνική αλλαγή στο προφίλ της στο Instagram, η οποία θα μπορούσε να μαρτυρά πολλά.

Εδώ και λίγες μέρες έχει κυκλοφορήσει η φήμη πως η Έλενα Λιλιοπούλου έχει μετανιώσει την απόφασή της να φύγει από το Survivor 4 και θέλει να επιστρέψει.

Χωρίς πολλά πολλά, η Έλενα έσπευσε και έκλεισε το προφίλ της στο Instagram, το οποίο μέχρι πριν από λίγες μέρες ήταν ανοιχτό.

Έλενα Λιλιοπούλου Instagram

H κίνηση αυτή θα μπορούσε να λέει πολλά ωστόσο ακόμα δεν είμαστε βέβαιοι αν όντως έχει συμφωνήσει με την παραγωγή να γυρίσει στον Άγιο Δομίνικο.

Survivor 4 - Έλενα Λιλιοπούλου: Η πρώτη της ανάρτηση και η αναφορά στους Μαχητές

Η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η πρώτη παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor 4 η οποία μάλιστα έκανε την πρώτη της ανάρτηση.

Ο νέος κύκλος του ριάλιτι επιβίωσης εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει και οι Μαχητές και Διάσημοι δηλώνουν πιο αποφασιστικοί από ποτέ.

Οι συνθήκες είναι εξαιρετικά δύσκολες για αυτό και η Έλενα Λιλιοπούλου δεν κατάφερε να τις αντιμετωπίσει και για αυτό αποχώρησε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα με την Ιωάννα Μαλέσκου βέβαια να την «στολίζει».

Λίγες μέρες πριν η πρώην παίκτρια των Μαχητών επέστρεψε στην Ελλάδα και δημοσίευσε μια φωτογραφία των Μαχητών στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram γράφοντας: «Υπέροχη εμπειρία, μοναδικό ταξίδι. Στηρίζουμε μαχητές».

Survivor 4 έλενα λιλιοπούλου

Survivor 4 έλενα λιλιοπούλου ανάρτηση

Survivor 4: Έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει η Έλενα Λιλιοπούλου - Πώς αντέδρασε η παραγωγή;

Η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η παίκτρια που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς χθες βράδυ από το Survivor 4, και σήμερα, η εκπομπή Πρωινό εξήγησε το πώς πήρε την μεγάλη αυτή απόφαση αλλά και το πώς αντέδρασε η παραγωγή όταν τους το ανακοίνωσε.

Η 24χρονη υπάλληλος φούρνου, εξήγησε στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες της λίγο πριν τη δοκιμασία ασυλίας, πως δεν μπορεί να αντέξει το ψυχολογικό κομμάτι και πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφασή της αυτή είναι οριστική - δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Έλενα Λιλιοπούλου μαχητές

Ο Αλέξης Μίχας, εξήγησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση η Έλενα Λιλιοπούλου:

«Θέλετε να σας πω ένα παρασκήνιο για την αποχώρηση της διαβόητης φουρνάρισσας, της Έλενας Λιλιοπούλου; Έπαθε το πρώτο βράδυ κρίση πανικού, πιέστηκε πάρα πολύ. Είχε καταρρακτώδης βροχή, δεν ήθελε να μείνει, δεν έγιναν προσπάθειες ιδιαίτερες από την παραγωγή να την μεταπείσει. Εξήγησαν σε όλους ότι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης. Αμέσως μετά από αυτό που είδαμε χθες μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της παραγωγής που είναι κανονικά καταλύματα. Από ότι μαθαίνω σήμερα με πτήση επιστρέφει στην Αθήνα», είπε ο Αλέξης Μίχας.