Survivor 4: Η Μαλέσκου "άδειασε" την Λιλιοπούλου για την αποχώρηση της - «Το γνωρίζεις πριν πας...»

Τι είπε στον αέρα του Love It;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 4: Η Μαλέσκου

Η Ιωάννα Μαλέσκου και η ομάδα της εκπομπής της, Love it, σχολίασε τα όσα σημειώθηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4, όπου η Έλενα Λιλιοπούλου ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, δεν δίστασε να την "αδειάσει" στον αέρα της εκπομπής, λόγω της απόφαση της, αφού όπως είπε γνώριζε τι συνθήκες θα επικρατούν πριν πετάξει για Άγιο Δομίνικο.

«Το γνωρίζεις πριν πας ότι οι συνθήκες είναι δύσκολες. Δεν είναι ότι έγινε πρώτη φορά ένα project και λες «Παναγία μου»! Βλέποντάς το συνέπασχα σε ένα σημείο με αυτό που έλεγε, αλλά σκέφτηκα και τόσους ανθρώπους που θα ήθελαν να είναι στη θέση της. Έχεις επιλεγεί για κάτι δύσκολο και αυτό δημιουργεί μια ανισορροπία και στην ομάδα σου και στην παραγωγή»

Και πρόσθεσε: «Όταν την είδα στην αρχή του παιχνιδιού είπα ότι θα ξεχωρίσει…».

Survivor 4: Έτσι αποφάσισε να αποχωρήσει η Έλενα Λιλιοπούλου - Πώς αντέδρασε η παραγωγή;

Η Έλενα Λιλιοπούλου ήταν η παίκτρια που αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς χθες βράδυ από το Survivor 4, και σήμερα, η εκπομπή Πρωινό εξήγησε το πώς πήρε την μεγάλη αυτή απόφαση αλλά και το πώς αντέδρασε η παραγωγή όταν τους το ανακοίνωσε.

Η 24χρονη υπάλληλος φούρνου, εξήγησε στον Γιώργο Λιανό και στους συμπαίκτες της λίγο πριν τη δοκιμασία ασυλίας, πως δεν μπορεί να αντέξει το ψυχολογικό κομμάτι και πως θέλει να φύγει από το παιχνίδι, ξεκαθαρίζοντας πως η απόφασή της αυτή είναι οριστική - δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

Έλενα Λιλιοπούλου μαχητές

Ο Αλέξης Μίχας, εξήγησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση η Έλενα Λιλιοπούλου:

«Θέλετε να σας πω ένα παρασκήνιο για την αποχώρηση της διαβόητης φουρνάρισσας, της Έλενας Λιλιοπούλου; Έπαθε το πρώτο βράδυ κρίση πανικού, πιέστηκε πάρα πολύ. Είχε καταρρακτώδης βροχή, δεν ήθελε να μείνει, δεν έγιναν προσπάθειες ιδιαίτερες από την παραγωγή να την μεταπείσει. Εξήγησαν σε όλους ότι είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες διαβίωσης. Αμέσως μετά από αυτό που είδαμε χθες μεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις της παραγωγής που είναι κανονικά καταλύματα. Από ότι μαθαίνω σήμερα με πτήση επιστρέφει στην Αθήνα», είπε ο Αλέξης Μίχας.