MasterChef 5: «Ο Ιωάννης είναι χειρότερος από την Σπυριδούλα»

Το Twitter τον «δίκασε» για τα καλά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: «Ο Ιωάννης είναι χειρότερος από την Σπυριδούλα»

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef ήταν αρκετά επεισοδιακό και έτσι, το Twitter δε θα μπορούσε να μην πάρει θέση στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ιωάννη ο οποίος όχι μόνο πήρε την ασυλία για τον εαυτό του αλλά τα έβαλε και με την ομάδα του.

Ο Ιωάννης αναδείχθηκε μάλιστα από τα πρώτα επεισόδια της εβδομάδας ως ο πιο "αγαπημένος" παίκτης του Twitter το οποίο είχε από έναν καλό λόγο να πει για εκείνον σε κάθε περίπτωση, ενώ τον έκραξε μέχρι και η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα καλύτερα Tweets για το MasterChef

MasterChef 5 Twitter
MasterChef 5 Ιωάννης

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Τι συνέβη σήμερα στο MasterChef 5 με τον Ιωάννη

Κανονικός χαλασμός έγινε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 στην Κόκκινη ομάδα μιας και ο Ιωάννης, λίγο μετά την ήττα αποφάσισε να πάρει την ασυλία για τον εαυτό του και να δώσει την Χριστίνα ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Όλη η ομάδα, ακόμα και οι φίλοι του Ιωάννη βρέθηκαν απέναντί του ενώ εκείνος από τη μεριά του τόνισε πως θέλησε να πάρει την ασυλία μιας και δεν μαγείρεψε και άρα δεν έκανε μαγειρικά λάθη τα οποία οδήγησαν στην ήττα της ομάδας.

Ο Διονύσης ήταν πραγματικά έξαλλος με το σκηνικό και ανέβασε αρκετά τους τόνους ενώ αποκάλυψε πως ο Ιωάννης το ίδιο πρωί είχε πει στην ομάδα πως αν χάσουν, θα βγει πρώτος υποψήφιος. Το ίδιο έκανε και η Μαρίνα, η οποία επίσης είναι μία κοπέλα από την παρέα του Ιωάννη.

Masterchef Χριστίνα Παπαοικονόμου

Η υπόλοιπη ομάδα τόνισε πως θα έπρεπε να πάρει την ασυλία ο Αντώνης, μιας και ήταν ο μάγειρας που είχε την καλύτερη απόδοση στην κουζίνα. Ο Ιωάννης από την άλλη απάντησε πως ο Αντώνης έχει τη δυνατότητα να παλέψει στην δοκιμασία αποχώρησης.

Η Μαρίνα σε κάποιο σημείο τόνισε πως ο πιο αδύναμος κρίκος στην ομάδα είναι η Μαρία αλλά ο Ιωάννης δεν την έβγαλε υποψήφια μιας και της έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία ενώ τη Χριστίνα τη φοβάται.