Κατερίνα Καινούργιου σε παίκτη του «MasterChef»: «Ποιος είσαι, ρε, που προσβάλλεις τον δημοσιογράφο;»

Την έκανε έξαλλη ο Ιωάννης Αυλωνίτης

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου σε παίκτη του «MasterChef»: «Ποιος είσαι, ρε, που προσβάλλεις τον δημοσιογράφο;»

Έξαλλη έγινε η Κατερίνα Καινούργιου στον «αέρα» του «Ευτυχείτε», όταν άκουσε παίκτη του «MasterChef» να προσβάλλει δημοσιογράφο που τον τράβαγε την ώρα της δοκιμασίας.

Στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, Ιωάννης Αυλωνίτης, να τα βάζει με τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας.

«Μη με διακόπτεις, με τους δημοσιογράφους που μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα» είπε ο παίκτης όσο μαγείρευε, κάτι που έκανε έξαλλη την Κατερίνα Καινούριου.

«Αν ήμουν Παραγωγή, θα τον είχα αποβάλει για τον τρόπο του. Είπε για τους δημοσιογράφους, που ξέρεις ότι έχεις πάει σε ένα ριάλιτι και το παιδί κάνει τη δουλειά του δίπλα και είναι με τον οπερατέρ και τραβάνε. Και λες “μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα”… Ποιος είσαι, ρε; Προσβάλλει τον δημοσιογράφο. Συγχύστηκα, δεν μου αρέσει καθόλου», είπε μετά το απόσπασμα η παρουσιάστρια, φανερά ενοχλημένη.

κατερίνα καινούργιου ενοχλημένη με masterchef

αυλωνίτης mastechef

MasterChef 5: Σκορδάκης, Νικολαΐδη, Χίλας, Αυλωνίτης, Λαζαρίδου, οι παίκτες του τελικού, σύμφωνα με τον Βαρθαλίτη

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης στην εκπομπή «Στη φωλιά των κου κου» έκανε την πρόβλεψή του για τους πέντε παίκτες του «MasterChef», οι οποίοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον τελικό.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής έφτιαξε τη δική του dream team, σύμφωνα πάντα με τα όσα έχει δει μέχρι σήμερα, από την αρχή του παιχνιδιού.

Οι παίκτες, λοιπόν, αυτοί είναι ο Νίκος Σκορδάκης -που πήρε την πρώτη ασυλία, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Στέφανος Χίλας, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου.