MasterChef 5: Νικητής του τεστ δημιουργικότητας ο Νίκος

Πήρε την κάρτα ασυλίας και ένα φοβερό πλεονέκτημα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Νικητής του τεστ δημιουργικότητας ο Νίκος

Το πρώτο τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Νίκο Σκορδάκη, ο οποίος κέρδισε μαζί με το έπαθλο μεγάλα προνόμια, τα οποία δεν αποκαλύφθηκαν εξ ολοκλήρου.

Το τεστ αυτό, που ξεκινούσε το διαγωνισμό, είχε επιπλέον κίνητρο για τους υποψήφιους μάγειρες, οι οποίοι εκτός της χρυσής κάρτας ασυλίας θα απολάμβαναν και ακόμη ένα πλεονέκτημα, που μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την πορεία του διαγωνισμού.

Το πλεονέκτημα αυτό θα ανακοινωθεί στην πρώτη ομαδική δοκιμασία, με τον Νίκο να είναι ο νικητής έναντι του Παύλου, ο οποίος έχασε το έπαθλο για μια σαντιγύ, όπως του είπαν χαρακτηριστικά.

Σημειώνουμε πως σε λίγο καιρό πρόκειται να αλλάξουν για ακόμα μία φορά οι μέρες προβολής του MasterChef. Δείτε εδώ ποιες μέρες της εβδομάδας θα παίζει.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Λίγα λόγια για τον Νίκο Σκορδάκη που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef

Masterchef Νίκος Σκορδάκης

Έρχεται στο MasterChef 5 γιατί πιστεύει πως έχει να δείξει πολλά πράγματα στον κόσμο. Θέλει να κάνει περήφανη την Πάτρα καθώς, όπως λέει, όποια πέτρα και αν σηκώσεις τον Σκορδάκη θα βρεις.

Έχοντας δουλέψει ως μάγειρας σε yacht, θέλει το ταξίδι του στο MasterChef 5 να ολοκληρωθεί στον τελικό. Δηλώνει δυναμικός, ανταγωνιστικός, με χιούμορ και θεωρεί πως το όνομα του θα το θυμούνται όλοι για καιρό. Με αρκετές διακυμάνσεις στη ζωή του, νιώθει πως τώρα πατάει γερά στα πόδια του και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει όλες τις προκλήσεις του διαγωνισμού.

Το 5 είναι ο αγαπημένος του αριθμός και για αυτό το λόγο, το ΜasterChef 5, όπως λέει, θα τον βγάλει νικητή.