Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

Φάρμα: "Στο γκιώνη μου, θα σας διώξω όλους"

Τρελάθηκαν στο Twitter με τη νίκη της Μαρίας

Φάρμα:
Από Youweekly Team

Η Μαρία Σπυροπούλου και η Μαρία Μιχαλοπούλου ήταν οι δύο μονομάχοι που ρίχτηκαν στην αρένα, σε μία αμφίρροπη μάχη για να μείνουν στη Φάρμα.

Η διαφορά στη βαθμολογία τους ήταν ενός πόντου στα πρώτα δύο αγωνίσματα καθώς και οι δύο έδειξαν «δόντια» για να εξασφαλίσουν τη θέση τους.

Πολλές φορές η Μαρία η Μιχαλοπούλου κόντεψε να πιει νερό από την πηγή αλλά στο τέλος έχανε στο τσακ την πρόκριση γι΄αυτό και τα νεύρα της δεν ήταν σε καλή κατάσταση…

Η τύχη όμως της χαμογέλασε στο τελευταίο παιχνίδι που μετρούσε για 5 βαθμούς και στέφθηκε νικήτρια παραμένοντας στο ριάλιτι.

Οι χρήστες του Twitter πανυγύρισαν τη νίκη της Μαρίας με τις καλύτερες ατάκες τους.

Τα σχόλια των tweetεράδων

Φάρμα Twitter
Φάρμα Twitter
Φάρμα Twitter
Φάρμα Twitter
Φάρμα Twitter

Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου

Στη Φάρμα εισέβαλλε ο επιστάτης και αποκάλυψε στους παίκτες ότι τα κατάφεραν στη δοκιμασία που είχαν και πως ο φράκτης που έφτιαξαν ήταν απίθανος και κέρδισαν το έπαθλο, ενώ λίγο πριν η Σοφία Παυλίδου είχε αποχωρήσει οικειοθελώς.

Το έπαθλο αυτό ήταν πολύ σημαντικό γι΄αυτούς διότι θα τους εξασφάλιζε το γάλα τους!

Οι παίκτες καταχάρηκαν με πρώτο από όλους τον Στράτο Τζώρτζογλου που διάλεξε από την αρχή την αγαπημένη του και της έδωσε το όνομα της μητέρας του, Ευτυχία.

Μιλώντας στην κάμερα για τον χαμό της ο ηθοποιός συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα φέρνοντας στη μνήμη του στιγμές μαζί της.

Τζώρτζογλου κλάμα

"Ευτυχία το όνομα της μητέρας μου, είναι ότι πιο πολύτιμο είχα στην ζωή μου. Παίρνω ενέργεια όταν λέω ονόματα ανθρώπων που αγαπώ κι έχω σιγουριά κι έναν λόγο ύπαρξης. Η μάνα μου είναι τα πάντα για εμένα και με γέννησε όταν ήταν 15 χρονών. Ήταν το κοριτσάκι μου και για αυτήν έγινα ηθοποιός. Παρα λίγο να πεθάνει όταν ήμουν 3 ετών και σώθηκε και μετά πήγαμε σε ένα σινεμά. Ήταν η πρώτη φορά που έβλεπα ταινία κι ήταν ευτυχισμένη που έβλεπε την οθόνη. Της είπα μια μέρα θα μπω στην οθόνη κι εγώ κι έγινε. Ήθελα να την κάνω ευτυχισμένη και τον πατέρα μου περήφανο. Τώρα δεν μπορεί να με δει. Με βλέπει από επάνω. Θέλω να είναι καλά κι αν κάνουμε πράξεις αγάπης, η ψυχή της ανεβαίνει και πάει στον παράδεισο".

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα ο Στράτος Τζώρτζογλου

Φάρμα: Αποχώρησε οικειοθελώς η Σοφία Παυλίδου

Share