MasterChef 5: Αποθέωση στο Twitter για τον Παύλο - «Δίνει μαθήματα συμπεριφοράς»

Η εξομολόγησή του συγκίνησε το κοινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αποθέωση στο Twitter για τον Παύλο - «Δίνει μαθήματα συμπεριφοράς»

Η συγκινητική εξομολόγηση που έκανε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5 ο Παύλος, άγγιξε το κοινό και αυτό φάνηκε ιδιαίτερα στα σχόλια που έκαναν οι χρήστες του Twitter υπέρ του.

«Δεν ζήτησα από κανέναν να είναι από πάνω μου. Με έπιασε ο Ιωάννης και μετά η Μαρίνα και μου είπαν ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο πολύ αμφιλεγόμενοι αλλά εγώ τους πάω πολύ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους, μου αρέσει να τους δικαιολογώ.

Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους έχεις έναν τρόπο να τους μάθεις εάν θέλεις να αλλάξουν. Έχω κριθεί πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις, ή να καταλάβουν την οπτική σου και είναι κάτι που δε θέλω να κάνω εγώ στους άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος εμφανώς συγκινημένος στο MasterChef 5.

Οι ατάκες του Twitter για τον Παύλο στο MasterChef 5

Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης με τα λόγια του Νίκου Θωμά

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, η Μαργαρίτα, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος αναμετρούνται για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό, σε ένα πιάτο που έφτιαξε ο Νίκος Θωμάς, ο οποίος συνεργάζεται με την εκπομπή.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε τη νέα του εκπομπή Cook Beef στο Star, μίλησε για το μέλλον των παικτών στον διαγωνισμό και έδωσε κουράγιο σε όσους το χρειάζονταν.

Εξήγησε την ίδια στιγμή πως ακόμα και να μην φύγουν από το παιχνίδι με τη νίκη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουν λαμπρό μέλλον στη μαγειρική.

Ο Νίκος Σκορδάκης συγκινήθηκε με τα λόγια του σεφ και μιλώντας στην κάμερα στη συνέχεια εξήγησε πως αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στο πλευρό τους από την αρχή του παιχνιδιού και τους στηρίζει.