Κυριακή, 20 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef 5 - Παύλος: «Έχω κριθεί πολύ στη ζωή μου»

«Είναι άσχημο να κρίνεις χωρίς να δίνεις το περιθώριο στον άλλον...»

MasterChef 5 - Παύλος: «Έχω κριθεί πολύ στη ζωή μου»
TV24 13.05.2021 22:18
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Παύλος προχώρησε σε μία ακόμα συγκλονιστική εξομολόγηση σχετικά με τα όσα έχει περάσει στη ζωή του, ξεκαθαρίζοντας πως έχει αποφασίσει να μην κρίνει ποτέ έναν άνθρωπο αλλά αντίθετα να τον δικαιολογεί.

Ο Παύλος έκανε αυτή την εξομολόγηση με αφορμή τον Ιωάννη και τη Μαρίνα που ήταν από πάνω του καθ' όλη τη διάρκεια της δοκιμασίας ενώ παράλληλα πέταγαν «μπηχτές» ο ένας στον άλλον.

Η εξομολόγηση του Παύλου στο MasterChef 5

«Δεν ζήτησα από κανέναν να είναι από πάνω μου. Με έπιασε ο Ιωάννης και μετά η Μαρίνα και μου είπαν ότι θα είναι από πάνω μου. Είναι και οι δύο πολύ αμφιλεγόμενοι αλλά εγώ τους πάω πολύ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν μου αρέσει να κρίνω τους ανθρώπους, μου αρέσει να τους δικαιολογώ.

Όταν δικαιολογείς τους ανθρώπους έχεις έναν τρόπο να τους μάθεις εάν θέλεις να αλλάξουν. Έχω κριθεί πολύ στη ζωή μου και είναι πολύ άσχημο να σε κρίνουν χωρίς να σου δίνουν κανένα περιθώριο να εξηγήσεις, ή να καταλάβουν την οπτική σου και είναι κάτι που δε θέλω να κάνω εγώ στους άλλους», είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος εμφανώς συγκινημένος.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Συγκινήθηκε ο Νίκος Σκορδάκης με τα λόγια του Νίκου Θωμά

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, η Μαργαρίτα, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Παύλος αναμετρούνται για να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό, σε ένα πιάτο που έφτιαξε ο Νίκος Θωμάς, ο οποίος συνεργάζεται με την εκπομπή.

Ο γνωστός σεφ, ο οποίος μάλιστα πρόσφατα ξεκίνησε τη νέα του εκπομπή Cook Beef στο Star, μίλησε για το μέλλον των παικτών στον διαγωνισμό και έδωσε κουράγιο σε όσους το χρειάζονταν.

Εξήγησε την ίδια στιγμή πως ακόμα και να μην φύγουν από το παιχνίδι με τη νίκη, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα έχουν λαμπρό μέλλον στη μαγειρική.

Ο Νίκος Σκορδάκης συγκινήθηκε με τα λόγια του σεφ και μιλώντας στην κάμερα στη συνέχεια εξήγησε πως αυτός ο άνθρωπος βρίσκεται στο πλευρό τους από την αρχή του παιχνιδιού και τους στηρίζει.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef 5: «Σιγά μη νικήσει το Masterchef γυναίκα!»

Masterchef 5 - Παναγιώτης Τζαμαλής: Αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε μέσα στο παιχνίδι

Share