MasterChef 5 - Μαρίνα: «Ο Ιωάννης έχει απωθημένο μαζί μου»

«Από την αποχώρηση της Λίας...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 - Μαρίνα: «Ο Ιωάννης έχει απωθημένο μαζί μου»

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, η Μαρίνα στις νέες δηλώσεις που έκανε «έκαψε» τον Ιωάννη, αποκαλύπτοντας το πρόβλημα που έχει εδώ και λίγες μέρες μαζί της, συγκεκριμένα, από την αποχώρηση της Λίας.

Τόσο η Μαρίνα όσο και ο Ιωάννης ήταν πάνω από τον Παύλο στη δοκιμασία αποχώρησης - δείτε εδώ ποιος φεύγει - και διαφώνησαν σε πολλά σημεία της μαγειρικής.

Κάποια στιγμή, ο Ιωάννης έδωσε μία λάθος εντολή στον Παύλο και η Μαρίνα ξέσπασε στην κάμερα ενώ αποκάλυψε πως ο Ιωάννης έχει νεύρα μαζί της από την αποχώρηση της Λίας. Τότε η Μαρίνα ήταν και πάλι πάνω από τη Λία και ο Ιωάννης πίστεψε πως της έδινε επίτηδες λάθος εντολές για να μην προλάβει.

Το νέο «καρφί» της Μαρίνας για τον Ιωάννη στο MasterChef 5

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

«Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω»

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής αποχώρησε από το προχθεσινό 11/5 επεισόδιο του MasterChef 5 και σήμερα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στην φωλιά των Κου Κου.

Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι, μίλησε για τα όσα έζησε αλλά και για το γεγονός πως έφυγε μια ανάσα πριν από το τέλος, αφού είχε πολλά ακόμη να δώσει.

«Δεν μου αρέσει που έφυγα στους 8. Αν βάλεις δίπλα τις δουλειές που έχω κάνει, τις ώρες που έχω δουλέψει είναι η μέρα με τη νύχτα. Έφυγα πάρα πολύ νωρίς για την εμπειρία που έχω. Περίμενα την 8άδα, γιατί κάποια πράγματα ήθελα να τα δείξω πιο μετά. Όταν φεύγεις πριν την ώρα σου είναι στενάχωρο.

Είχα πει ότι είμαι επαγγελματίες, είχα πει ότι δούλευα τα τελευταία 7 χρόνια. Αυτό το “εγώ” δεν μου αρέσει. Δεν πήγα εκεί πέρα για να προσπαθήσω να παίξω με την ψυχολογία των παικτών και να πω ότι είμαι καλός…. Μπήκα στο MasterChef καθαρά λόγω Covid», είπε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Τζαμαλής.