MasterChef 5: Αποχώρησε η Λία

Δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Αποχώρησε η Λία

Σε μία πολύ δύσκολη μαγειρική δοκιμασία μπήκαν στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, ο Παύλος και η Λία, οι δύο παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ήττα της Μπλε ομάδας στην ομαδική δοκιμασία.

Η Λία κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας ενοχλήθηκε πολύ από τον Διονύση και τη στάση που είχε στον εξώστη.

«Υπήρχε μία τυπική σχέση από την στιγμή που πήρε το 60λεπτο βρίζει μέσα στο σπίτι, ευτυχώς έχω πολύ υπομονή. Δεν μου έχει ξανά συμβεί ποτέ να θέλω να μιλήσω τόσο άσχημα, όσο μου έρχεται αυτή τη στιγμή. Δεν έχει πει καλή κουβέντα για κανέναν, ούτε για την Ανούς.

Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να ανεχόμαστε τα ανεκδιήγητα νεύρα του. Δεν αντέχω άλλο αυτή την κακία. Κάνει μαγκιές στον Τζαμαλή που δε μιλάει. Γιατί δε τις κάνει στον Ιωάννη ή τον Στέφανο; Όλοι βάζουμε λόγια στο στόμα του Διονύση. Όλοι μας γιατί είμαστε τόσο κακοί! Εμένα κάθεται και με κράζει όταν πιστεύει ότι κοιμάμαι. Πίσω από την πλάτη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Λία.

Τελικά η προσπάθειά της δεν ήταν αρκετά καλή. Έτσι, αποφάσισε να μην παρουσιάσει πιάτο από το να παρουσιάσει μία ημιτελή προσπάθεια.

Ποιες ημέρες δεν θα προβληθεί το MasterChef 5 την Μεγάλη Εβδομάδα

Όπως παρατήρησαν πολύ σωστά οι φανατικοί τηλεθεατές του MasterChef 5, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή των Βαΐων (25/4) δεν προβλήθηκε το Masterclass κι αυτό γιατί υπάρχουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του STAR λόγω Πάσχα.

Κατά τη διάρκεια της Μεγάλης Βδομάδας θα παρακολουθήσουμε μόνο δύο επεισόδια, τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη στις 21:00. Έπειτα, το MasterChef 5 θα έχει μια μικρή διακοπή και θα επανέλθει με ακόμη δύο επεισόδια την εβδομάδα μετά το Πάσχα.

Συγκεκριμένα, το ριάλιτι μαγειρικής θα προβληθεί την Τετάρτη Τετάρτη 5 Μαΐου και την Πέμπτη 6 Μαΐου στις 21:00, ενώ θα υπάρξει νέα ενημέρωση για το πώς θα διαμορφωθούν οι μέρες προβολής.