MasterChef 5: Λία και Παύλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Τζιοβάνι άλλαξε την ψήφο του τελευταία στιγμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5: Λία και Παύλος οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef 5, οι παίκτες της Μπλε ομάδας που έχασε στην προηγούμενη ομαδική δοκιμασία, ψήφισαν μεταξύ τους και ανέδειξαν τη Λία Μακροστέργιου ως τη δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, η οποία θα μαγειρέψει μαζί με τον Παύλο που αναδείχθηκε στην προηγούμενη δοκιμασία.

H Λία στεναχωρήθηκε πολύ με το αποτέλεσμα και μάλιστα δεν δίστασε να κάνει και τη δική της κριτική μιλώντας αργότερα στην κάμερα.

«Ο εξώστης είναι κάπως σήμερα τον βλέπεις… Είναι εκεί δυο-τρία κοράκια εκεί τα βλέπεις το ένα δίπλα στο άλλο! Ο Αλέξανδρος ντεμί, κάπου εκεί στη μέση… Ο Σκορδάκης είναι "δεν ξέρω κατά που να κάνω". Η Μαργαρίτα "τι κάνω εδώ με όλους αυτούς;". Πιστεύω προτιμούσε να είναι κάτω να ψηφίζει», είπε αρχικά η Λία και συνέχισε:

«Εδώ πέρα αυτό που έχω καταλάβει είναι ένας μικρόκοσμος αυτό το σπίτι, αυτό το παιχνίδι. Όπως συμβαίνει έξω στη ζωή, όπου όλα είναι μπούμερανγκ, όλα επιστρέφονται έτσι συμβαίνει κι εδώ, το έχουμε δει... όταν σκάβεις έναν λάκκο θα πέσεις πρώτος μέσα!».

Ο Παύλος ψήφισε τον φίλο του, Παναγιώτη, με αποτέλεσμα να μη μπορέσει να συγκρατήσει τα δάκρυά του και να λυγίσει… Τελικά με τρεις ψήφους, ο Παύλος ήταν εκείνος που έπρεπε να μονομαχήσει μαγειρικά με την Λία Μακροστέργιου.

Η ανάδειξη των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor 4

Μαργαρίτα και Διονύσης πάνε τελικό - Το όνομα του νικητή

Το MasterChef 5 σιγά σιγά φτάνει στην τελική ευθεία για τον τελικό και οι παίκτες που έχουν μείνει μέσα τα δίνουν όλα για όλα για τα φτάσουν μέχρι το τέλος και να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο αλλά και τον τίτλο του Έλληνα master chef.

Τα spoiler που κυκλοφορούν στα sites είναι πολλά και τα ονόματα για την πεντάδα διαφορετικά. Ωστόσο, δυο είναι εκείνα που ακούγονται πως πάνε στον τελικό. Αυτά είναι του Διονύση και της Μαργαρίτας, η οποία είναι πολύ αγαπητή στο Twitter.

Και οι δυο παίκτες έχουν απασχολήσει πολύ μέσα στο παιχνίδι. Ο Διονύσης για τις εντάσεις που έχει προκαλέσει και η Μαργαρίτα για την καλή της συμπεριφορά. Ενώ και οι δυο είναι πολύ καλοί μάγειρες.

Ωστόσο, ένας θα είναι ο νικητής και σύμφωνα με το spoiler είναι η Μαργαρίτα, που θα είναι και η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το MasterChef 5.

MasterChef 5  spoiler Μαργαρίτα νικήτρια