Masterchef 5: Ο Παύλος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Από την άλλη, ο Τζιοβάνι κέρδισε την ασυλία

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Ο Παύλος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση μάθαμε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, ένα άτομο το οποίο σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε σε αυτήν την θέση.

Οι τρεις κριτές ανέδειξαν αρχικά τους Κόκκινους νικητές και έτσι οι παίκτες της συγκεκριμένης ομάδας οδηγήθηκαν κατευθείαν στην τελική δεκάδα.

Από την άλλη, οι παίκτες της μπλε διαγωνίστηκαν στην δοκιμασία με τα αυγά για να αναδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και αυτός που θα έχει ασυλία.

Τελικά, ο Τζιοβάνι ήταν αυτός που ετοίμασε 20 τέλεια τηγανητά αυγά πρώτος και κατευθείαν κατέκτησε ατομική ασυλία, με αποτέλεσμα στην αυριανή ψηφοφορία να μην μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, αλλά αντιθέτως θα χρειαστεί να δώσει μία αρνητική ψήφο.

Ο τελευταίος όμως που ολοκλήρωσε την προσπάθεια ήταν ο Παύλος και έτσι είναι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα.

Ιωάννης: «Να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου»

Σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef 5 ο Ιωάννης Αυλωνίτης, ο οποίος ήταν ένας από τους παίκτες που επέστρεψαν στον διαγωνισμό, εξήγησε πως διάβασε και είδε όλα όσα είχαν πει οι συμπαίκτες του για εκείνον και πως θα ήθελε πολύ να τα πουν και μπροστά του.

«Έκατσα και είδα όλα τα επεισόδια του MasterChef και όλα τα Κου Κου. Δεν με αγγίζουν καν, ειδικά αυτά που είναι πίσω από την πλάτη μου, μακάρι μια μέρα να βρουν το θάρρος να τα πουν και μπροστά μου. Λέω ξεκάθαρα για τη Μαρίνα, λέω ξεκάθαρα για την Κωνσταντίνα.

Εντάξει, λίγο η Λία αρχίζει και μου τα χαλάει. Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα μαζί της. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ όλη αυτή την κλάψα, ότι θέλω να φύγω, δεν μπορώ κλπ, αλλά κατάφερε και μπήκε στους οκτώ. Άλλοι παρακαλάγανε για να είναι στους οκτώ κι εσύ που είσαι στους οκτώ δεν το εκτιμάς.

Στεναχωρήθηκα πολύ για την αποχώρηση της Μαρίας, με έχει ενοχλήσει πάρα πολύ. Ήταν το τελευταίο άτομο μέσα στο σπίτι που μου είχε μείνει που μπορούσα να μιλάω πολύ ελεύθερα. Είναι ένα μεγάλο πλήγμα αυτό για μένα, αλλά δυστυχώς πρέπει να το ξεπεράσω. Το ότι έφυγε δεν αλλάζει κάτι, μπορούμε πολύ εύκολα να τα πούμε έξω και αυτός είναι ο στόχος μας, είτε φιλικά, είτε να συνεργαστούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης.