Masterchef 5: Νικητές της ομαδικής δοκιμασίας οι Κόκκινοι

Μπήκαν στην ευθεία της τελικής δεκάδας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Νικητές της ομαδικής δοκιμασίας οι Κόκκινοι

Με την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας ξεκίνησε το αποψινό επεισόδιο του Masterchef, με μερικούς παίκτες να μπαίνουν στην ευθεία της τελικής δεκάδας.

Οι τρεις κριτές έκατσαν με τις δύο ομάδες προκειμένου να συζητήσουν τα θετικά στοιχεία αλλά και τα λάθη που σημείωσαν στην φωνακλάδικη ομαδική δοκιμασία.

Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Διονύσης με τα πλεονεκτήματά του χώρισε τις ομάδες αλλά και τις αρχηγούς.

Τελικά, οι Κόκκινοι τα πήγαν και έτσι μπήκαν στην ευθεία της τελικής δεκάδας.

Παναγιώτης: «Η Μαρία και ο Στέφανος ήταν οι πιο μικροί του σπιτιού αλλά είχαν την πιο μεγάλη γλώσσα»

Λίγο μετά την ομαδική δοκιμασία στο MasterChef 5, οι παίκτες μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Στην Φωλιά των ΚουΚου και ο Παναγιώτης Τζαμαλής δε δίστασε να σχολιάσει με εξαιρετικά αρνητικό τρόπο τον Στέφανο καθώς και τη Μαρία.

Μαρίνα: «Σε σχέση με τους ανθρώπους είχα πέσει 100% μέσα, βλέποντάς τους και έξω. Άλλο αν κρύβονται εκείνοι και άλλα λένε πίσω από τις κάμερες άλλα μπροστά, οπότε εγώ είμαι καλυμμένη και δεν έχω καμία ενοχή γι΄αυτά που έχω πει γιατί είναι και αλήθεια.

Κανείς δεν χάρηκε που επέστρεψα. Ο Διονύσης προσπάθησε να αποσπάσει μερικές πληροφορίες από εμένα για το τι γίνεται έξω και του είπα «Ο κόσμος σε έχει καταλάβει, συνέχισε έτσι τα πας μια χαρά».

Λία: «Η Μαρίνα γενικά έχει επιστρέψει διαφορετική, μας έχει πλησιάσει όλους, πράγμα που δεν έκανε πριν. Δε θέλω να κρατάω κακίες αλλά δεν μπορείς εύκολα να εμπιστευτείς κάποιον. Εγώ είμαι προετοιμασμένη για τα αρνητικά σχόλια πριν μπω στο παιχνίδι. Ήξερα ότι θα λένε ότι είμαι μαμά και άφησα το παιδί μου. Όταν ήταν μωρό η κόρη μου, έβλεπα τη Μάγκι στο παιχνίδι και έλεγα πώς το έκανε αυτό;».

Αλέξανδρος: «Είμαι μόνος μου, το παιχνίδι είναι ατομικό. Δεν νομίζω να γελαστώ ξανά και να ασχοληθώ με ότιδήποτε άλλο πέρα από το παιχνίδι. Και ο τρόπος που έφυγα μου έδωσε να καταλάβω ότι φιλίες δεν υφίστανται».

Παναγιώτης: «Την εβδομάδα των επιστροφών είδαμε ότι και ο Στέφανος και η Μαρία είχαν πλεονεκτήματα. Ο Στέφανος ήταν τυχερός που κατάφερε να φτάσει μέχρι εδώ. Οι δυο τους ήταν τα παιδάκια του σπιτιού αλλά είχαν την πιο μεγάλη γλώσσα».