Masterchef 5: Τα πλεονεκτήματα του Διονύση και η διαμόρφωση των δύο ομάδων

Έστειλε την Μαργαρίτα κατευθείαν στους δέκα!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 5: Τα πλεονεκτήματα του Διονύση και η διαμόρφωση των δύο ομάδων

Με την αποψινή ομαδική δοκιμασία του Masterchef ξεκίνησε το επεισόδιο, με την κριτική επιτροπή να ανακοινώνει στον Διονύση τα πλεονεκτήματα του.

Ο συγκεκριμένος παίκτης κέρδισε την προηγούμενη δοκιμασία και συνεπώς είναι αυτός που θα διαμορφώσει τις δύο ομάδες. Οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν αμέσως τα πλεονεκτήματα που θα έχει στην διάθεση του ο Διονύσης, με τους ίδιους να αναφέρουν: Αν θέλει παίρνει μέρος στην δοκιμασία με τον τοίχο, αλλιώς ανεβαίνει στον εξώστη και περνάει στους 10. Αν τυχόν θέλει να δοκιμαστεί, δίνει το πλεονέκτημα σε άλλον παίκτη. Επίσης, θα επιλέξει ποιος είναι αρχηγός (μπορεί και τον εαυτό του), τους υπαρχηγούς καθώς και το χρώμα της ομάδας.

Έτσι λοιπόν, ο Διονύσης διάλεξε να δοκιμαστεί, με την Μαργαρίτα να είναι αυτή που περνάει κατευθείαν στους δέκα, καθαρά από άποψη στρατηγικής. Επίσης, ορίστηκε ο ίδιος ως αρχηγός της κόκκινης ομάδας, με υπαρχηγό τον Ιωάννη και τα υπόλοιπα μέλη να είναι ο Νίκος, ο Αλέξανδρος και η Ανούζ.

Για αρχηγό της μπλε ομάδας όρισε τον Τζιοβάννι, για υπαρχηγό τον Τζαμάλ και τα υπόλοιπα μέλη να είναι ο Παύλος, η Λία και η Μαρίνα.

Στα τέλη Μαΐου ο τελικός του διαγωνισμού

Σε τελική τροχιά έχει μπει πλέον το MasterChef 5 και έτσι το πρωί της Τετάρτης, η Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από την εκπομπή Happy Day έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για το πότε και πού πρόκειται να πραγματοποιηθεί ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής.

Η διαδικασία των επιστροφών τελείωσε την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι τώρα οι παίκτες είναι έτοιμοι να συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τελικό.

Όπως έγινε γνωστό από το Happy Day, ο τελικός θα έχει άρωμα γυναίκας και δε θα γίνει στο στούντιο όπως τα προηγούμενα χρόνια.

«Αυτές τις μέρες γυρίζεται ο μεγάλος τελικός του MasterChef, έχει προχωρήσει τόσο πολύ το πράγμα κι έχουμε φτάσει στην τριάδα. Νομίζω ότι υπάρχει γυναίκα στον τελικό, αλλά δεν θα σας πω τριάδα ή πεντάδα, θα σας δώσω σπόιλερ για ημερομηνία τελικού, τοποθεσία τελικού γιατί για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό βγαίνουν εκτός… συνόρων Αττικής και πάνε Χαλκιδική. Ο τελικός θα γίνει σε πολύ μεγάλο ξενοδοχείο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής.

Ο τελικός γυρίζεται τώρα, αλλά πότε θα τον δούμε; Θα τον δούμε τέλη Μαϊου, αρχές Ιουνίου, νωρίτερα απ’ ότι συνήθως γιατί λόγω του Euro όλα τα προγράμματα και όλα τα ριάλιτι θα τελειώσουν πολύ νωρίτερα. Ο τελικός θα προβληθεί καθημερινή. Θα γυριστεί ολόκληρος, εκτός από το αποτέλεσμα το τελικό που θα ανακοινωθεί live», είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.