MasterChef 5 - highlights 17/4: Η αποχώρηση Αντώνη - Σκορδάκη και το "στυλάκι" του Ιωάννη στην Μαργαρίτα

Όσα είδαμε το βράδυ του Σαββάτου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 5 - highlights 17/4: Η αποχώρηση Αντώνη - Σκορδάκη και το

Και το χθεσινό 17/4 επεισόδιο του MasterChef 5 ήταν άκρως απολαυστικό. Οι παίκτες δεν τα κατάφεραν και γύρισαν σπίτι τους, ενώ είχαμε και μια μικρή ένταση ανάμεσα στον Ιωάννα και την Μαργαρίτα.

Αυτά είναι τα χθεσινά highlights του MasterChef 5

Αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος και επέστρεψε ο Νίκος Σκορδάκης

Μια οριστική αποχώρηση και μια επιστροφή παρακολουθήσαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef, φέρνοντας ξανά τα πάνω κάτω μέσα στο σπίτι.

Οι παίκτες κλήθηκαν να μαγειρέψουν σε ζευγάρια, προκειμένου να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι μαγειρικής. Μετά την αποχώρηση του Στέφανου, ο Νίκος Σκορδάκης και ο Αντώνης Μητρόπουλος διαγωνίστηκαν στη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Masterchef 5 αποχώρησε ο Αντώνης Μητρόπουλος και επέστρεψε ο Νίκος Σκορδάκης

Ο αποψινός καλεσμένος Μανώλης Σαρρής και η κριτική επιτροπή αφού πρώτα δοκίμασαν τα πιάτα των παικτών, ανακοίνωσε την απόφαση τους.

Έτσι λοιπόν, ο Νίκος Σκορδάκης είναι αυτός που ξανά μπαίνει στο παιχνίδι, ενώ ο Αντώνης Μητρόπουλος είναι αυτός που αποχωρεί οριστικά από το MasterChef.

Μαργαρίτα σε Ιωάννη: «Δεν μου αρέσει καθόλου το στυλάκι σου»

Αρπάχτηκε η Μαργαρίτα με τον Ιωάννη στο χθεσινό επεισόδιο του Masterchef και παραλίγο οι δύο παίκτες να τσακωθούν άσχημα.

Αφορμή για τα νευρά τους στάθηκε η βοήθεια που έδινε η Μαργαρίτα στο Νίκο, πάνω από τον εξώστη, με το Γιάννης να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί.

Εκείνη την στιγμή, η Μαργαρίτα εκνευρίστηκε και του είπε: "Έτσι μαγειρεύει αλλά τα αποτελέσματα που φέρνει..." με τον Ιωάννη να της απαντά: "Αγάπη μου, δεν είπα κάτι κακό, πω πω".

Φυσικά, η παίκτρια αντέδρασε και του είπε: "Γιάννη, δεν μου αρέσει καθόλου το στυλάκι σου, αλήθεια σου λέω, καθόλου!"

Στο τέλος, ο Ιωάννης σχολίασε: "Σήμερα δεν είμαι και τόσο ενεργός, δεν είμαι σε πολύ mood, μου έβγαλε την Παναγία και χθες το βράδυ, κουράστηκα πολύ!" Ποιος ωστόσο επέστρεψε στο σπίτι και ποιος αποχώρησε;