MasterChef 5 Highlights (23/4): Οι νικητές της δοκιμασίας, η ατομική ασυλία και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef 5 Highlights (23/4): Οι νικητές της δοκιμασίας, η ατομική ασυλία και ο υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακόμα ένα συγκλονιστικό επεισόδιο MasterChef τελείωσε χθες (23/4) και εμείς σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Από τους νικητές της δοκιμασίας στον παίκτη που πήρε την ατομική ασυλία και στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Αυτά είναι τα highlights του MasterChef 5 (23/4)

Νικητές της ομαδικής δοκιμασίας οι Κόκκινοι

Με την ανάδειξη της νικήτριας ομάδας ξεκίνησε το χθεσινό επεισόδιο του Masterchef, με μερικούς παίκτες να μπαίνουν στην ευθεία της τελικής δεκάδας.

Οι τρεις κριτές έκατσαν με τις δύο ομάδες προκειμένου να συζητήσουν τα θετικά στοιχεία αλλά και τα λάθη που σημείωσαν στην φωνακλάδικη ομαδική δοκιμασία.

Να θυμίσουμε πως στο προηγούμενο επεισόδιο, ο Διονύσης με τα πλεονεκτήματά του χώρισε τις ομάδες αλλά και τις αρχηγούς.

Τελικά, οι Κόκκινοι τα πήγαν και έτσι μπήκαν στην ευθεία της τελικής δεκάδας.

Ο Παύλος ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση μάθαμε στο αποψινό επεισόδιο του Masterchef, ένα άτομο το οποίο σίγουρα δεν περιμέναμε να δούμε σε αυτήν την θέση.

Οι τρεις κριτές ανέδειξαν αρχικά τους Κόκκινους νικητές και έτσι οι παίκτες της συγκεκριμένης ομάδας οδηγήθηκαν κατευθείαν στην τελική δεκάδα.

Από την άλλη, οι παίκτες της μπλε διαγωνίστηκαν στην δοκιμασία με τα αυγά για να αναδειχθεί ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και αυτός που θα έχει ασυλία.

Ο Τζιοβάνι κέρδισε την ατομική ασυλία

Τελικά, ο Τζιοβάνι ήταν αυτός που ετοίμασε 20 τέλεια τηγανητά αυγά πρώτος και κατευθείαν κατέκτησε ατομική ασυλία, με αποτέλεσμα στην αυριανή ψηφοφορία να μην μπορεί να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του, αλλά αντιθέτως θα χρειαστεί να δώσει μία αρνητική ψήφο.

Ο τελευταίος όμως που ολοκλήρωσε την προσπάθεια ήταν ο Παύλος και έτσι είναι πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από την μπλε ομάδα.