Άγριες Μέλισσες: Αποθέωσαν Δανδουλάκη και Γάλλο στο Twitter

«Χωρίς την κυρία Δανδουλάκη θα είναι πιο φτωχή η σειρά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αποθέωσαν Δανδουλάκη και Γάλλο στο Twitter

Ο Β κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνεται απόψε 3/6 και το χθεσινό επεισόδιο προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις με τα όσα διαδραματίστηκαν. Η πιο συγκλονιστική στιγμή ήταν όταν η Ανέτ αυτοκτόνησε, αλλά και ο θάνατος τους Μιλτιάδη, ο οποίος εκδικήθηκε για την δολοφονία του Γιάννου.

Πάνω από 9 χιλιάδες tweets γράφτηκαν χθες μόνο και μόνο για αυτές τις δυο ερμηνείες. Της Κάτιας Δανδουλάκη και του Γιώργου Γάλλου. Δυο πολύ ταλαντούχων ηθοποιών οι οποίοι αποθεώθηκαν από τους χρήστες της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Ο Μεγαρίτης, μετά από εντολή του Μελέτη, μαζί με τρεις ακόμη μπήκαν στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη προκειμένου να τους βγάλουν από τη μέση. Ο Μιλτιάδης ωστόσο ακόμη και αν τον είχε μαχαίρωσε αρκετές φορές, εκείνος κατάφερε να πιάσει το όπλο και να τους σκοτώσει έναν έναν, σώζοντας τα κορίτσια. Από την άλλη η Ανέτ, επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή της μπροστά στον Δούκα, προκειμένου να τον κάνει πια να σταματήσει όλο το μίσος.

Ωστόσο, με αυτό τον τρόπο πεθαίνει ο Μελέτης, νιώθοντας κοντά του τον Γιάννο.

Τα tweets για Μιλτιάδη και Ανέτ στις Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες twitter

Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Άγριες Μέλισσες Ανέτ αυτοκτονία

Άγριες Μέλισσες twitter Ανέτ Μιλτιάδης

Ανατρίχιασε η αυτοκτονία της Κάτιας Δανδουλάκη στις Άγριες Μέλισσες

Ανατριχιαστικό ήταν το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες για τον Β κύκλο. Η πιο σκοτεινή νύχτα σκέπασε το χωριό του Διαφανίου, με την Κάτια Δανδουλάκη στον ρόλο της Ανέτ να βάζει τέλος στη ζωή της, μετά την αποκάλυψη του γιου της για τις δολοφονίες που έχει πράξει.

Η Ανέτ πρόσφερε στον αδερφό της Δούκα ένα ποτήρι κρασί και είχαν μια πολύ συγκινητική συζήτηση, αποκαλύπτοντας του τα όσα έμαθε. Στο ένα όμως ποτήρι δεν ήξερε εκείνος ότι είχε ρίξει δηλητήριο. Η ηθοποιός έβαλε τέλος στη ζωή της καθώς δεν άντεξε το τέρας που έγινε ο γιος της από τον αδερφό της.

Η Ανέτ μάλιστα, του είπε πως αυτό το γεγονός εύχεται να τον σταματήσει, αλλιώς κανένας και τίποτα άλλο δεν μπορεί. Ενώ, συγκλονιστικό θα είναι και το σημερινό επεισόδιο.