Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Το τραγικό τέλος του Μιλτιάδη

«Μαύρο» φινάλε για τη σειρά του ΑΝΤ1

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες - αποκλειστικό: Το τραγικό τέλος του Μιλτιάδη

Απόψε θα παρακολουθήσουμε το προτελευταίο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες και το μόνο που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι έχει μερικές συγκλονιστικές σκηνές.

Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, το τραγικό φινάλε του κύκλου θα γραφτεί στο σπίτι των αδερφών Σταμίρη. Εκεί, ο Αχιλλέας θα εκτελέσει το δόλιο σχέδιο που του έχει αναθέσει η Μυρσίνη, να κάψει δηλαδή ζωντανές τις τρεις αδερφές για να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του πρωτότοκου γιου της, Σέργιου.

Η συγκλονιστική σκηνή που θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες

Ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, μαζί με την ομάδα του, τους Αβάντες θα προσπαθήσουν να κάνουν τον φόνο των τριών αδερφών να φανεί σαν ατύχημα και έτσι θα ανάψουν μία μεγάλη φωτιά. Αυτό που δε θα γνωρίζουν όμως είναι πως μέσα στο σπίτι βρίσκεται και ο Κωνσταντής με τον Νικηφόρο.

Ο Κωνσταντής θα τραυματιστεί άσχημα ενώ την ίδια στιγμή η ομάδα του Αχιλλέα θα καταφέρει να μπει μέσα στο σπίτι και θα χτυπήσει άσχημα τα τρία κορίτσια στην προσπάθειά τους να τις σκοτώσουν.

Άγριες Μέλισσες spoiler

Μέσα στο σπίτι βρίσκεται και ο Μιλτιάδης, καταφέρει να προστατεύσει την Ελένη, τη Δρόσω και την Ασημίνα και σκοτώνει τον Αχιλλέα, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως το τέλος του Μιλτιάδη θα γραφτεί στο δέντρο που κρέμασαν οι Σεβαστοί τον Γιάννο.

Την είδηση του θανάτου του Αχιλλέα θα μάθει λίγο μετά ο αδερφός του, Ακύλας τον οποίο θα ενσαρκώσει στη σειρά ο Αιμίλιος Χειλάκης. Ο Ακύλας βρίσκεται στη φυλακή και ορκίζεται να πάρει εκδίκηση γι΄αυτό που συνέβη στον Αχιλλέα.

Η ώρα της κρίσης έρχεται όταν η Ανέτ βρίσκεται απέναντι από τον Μελέτη. Αμέσως καταλαβαίνει πως έχει ανάμειξη στην πυρκαγιά και προσπαθεί να μάθει όλη την αλήθεια. Ο Μελέτης λυγίζει και αποκαλύπτει τα πάντα στη μητέρα του ακόμα και τα εγκλήματα που έχει κάνει στο παρελθόν. Η Ανέτ δεν μπορεί να αντέξει την αλήθεια που μαθαίνει και έτσι αποφασίζει να πάρει δηλητήριο και να αυτοκτονήσει.