Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αιμίλιος Χειλάκης: Μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες - «Μου αρέσει που θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους»

«Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο»

Αιμίλιος Χειλάκης: Μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες - «Μου αρέσει που θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους»
News 27.05.2021 14:31
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Το πρωί της Πέμπτης, ο Αιμίλιος Χειλάκης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και μέσα σε όλα μίλησε στην συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες.

Ο γνωστός ηθοποιός που πριν λίγο καιρό έκραξε δημόσια ένα γνωστό ριάλιτι, αναφέρθηκε λοιπόν στον ρόλο του Ακύλα Μεγαρίτη που θα ερμηνεύσει στην αγαπημένη σειρά ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που είπε το «ναι».

Οι δηλώσεις του Αιμίλιου Χειλάκη

«Μου λένε ότι “όλο τον κακό κάνεις” και λέω εγώ ότι οι κακοί είναι οι δρώντες, οι καλοί είναι συνήθως οι πάσχοντες. Είναι πιο ωραίο να κάνεις τον δρων χαρακτήρα. Ξέρω πάρα πολλά χρόνια τον Λευτέρη Χαρίτο και επιτέλους ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε. Ξέρω ότι δεν κάνει εκπτώσεις, άρα δεν θα εκπέσω σε κάτι.

Ξέρω ότι μπαίνω με ασφάλεια σε μια σειρά, η οποία ούτως ή άλλως είναι πάρα πολύ καλή κι έχει ακροαματικότητα. Μου είπε κάποιος “δεν φοβάσαι αν μπεις τώρα και πέσουν οι μετρήσεις;”. Και του είπα ότι αν καθόμουν να μετράω τις μετρήσεις, θα είχα κάνει άλλες 20 φορές τηλεόραση τα τελευταία έντεκα χρόνια.

Μου αρέσει ότι θα συνεργαστώ με αυτούς τους ανθρώπους. Κατά καιρούς έχω πει σε διάφορους συναδέλφους που τους βλέπω ότι σας θαυμάζω που το κάνετε. Ήρθε η ώρα να μπω σε αυτό που θαύμασα ήδη, στην προσπάθεια των παιδιών. Ξέρω ότι δεν θα είναι εύκολο, θα έχω το θέατρο, το πρωί την τηλεόραση, αλλά στην εποχή που ζούμε δεν είναι εύκολο να πεις όχι σε μια επαγγελματική πρόταση».

Αυτά θα δούμε απόψε, Πέμπτη 27 Μαΐου, στις Άγριες Μέλισσες

Η οικογένεια των Σεβαστών μοιάζει να διαλύεται μετά τα τελευταία γεγονότα. Η κατάθεση της Πηνελόπης οδηγεί και πάλι την Ανέτ μπροστά στον Σπανό. Μαζί με τον Προύσαλη, την πιέζουν να ομολογήσει όσα γνωρίζει.

Η Ελένη συγκλονισμένη από την τροπή των γεγονότων αισθάνεται ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Ο Κωνσταντής εξομολογείται στο Νικηφόρο την αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ η Μυρσίνη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

 Άγριες Μέλισσες 27/5

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη καίει τα παιδιά της και τις αδερφές Σταμίρη

Άγριες Μέλισσες: Παπακαλιάτης και Καπουτζίδης «πολιορκούν» τον «Μιτλιάδη»

Share