Αιμίλιος Χειλάκης: Έπαθε σοκ όταν έμαθε on air το κονσεπτ του Bachelor - "Είσαι απαράδεκτη!"

Δεν το πίστευε!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Αιμίλιος Χειλάκης: Έπαθε σοκ όταν έμαθε on air το κονσεπτ του Bachelor -

Ο Αιμίλιος Χειλάκης έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Πρωινού και "πάγωσε" όταν έμαθε on air το κονσεπτ του The Bachelor!

Πιο συγκεκριμένα η δημοσιογράφος του αποκάλυψε πως έχει η διαδικασία του παιχνίδιού.

«To Bachelor είναι 20 γυναίκες που διεκδικούν έναν άντρα», διευκρίνισε η Μαίρη Αρώνη από τον Πρωινό και ο Αιμίλιος Χειλάκης πάγωσε για λίγο στον χρόνο…

«Είσαι απαράδεκτη, δηλαδή αυτό το έβγαλες τώρα από το μυαλό σου! Δε γίνεται», ήταν τα πρώτα λόγια που είπε έκπληκτος ο Αιμίλιος Χειλάκης όταν ξεπέρασε το πρώτο σοκ.

«Είναι πρότζεκτ αυτό τώρα που συμβαίνει; Ωραία. ΟΚ. Δεν έχω τι να πω. Το βλέπει ο κόσμος; Άρα κάτι θα έχει», πρόσθεσε ο ηθοποιός στη συνέχεια. Δείτε πότε ρίχνει αυλαία το ριάλιτι!

Μεγάλη ανατροπή στο The Bachelor - Ο Βασιλάκος μπορεί να μην διαλέξει καμία στον τελικό γιατί...

Τo Bachelor, το πολυσυζητημένο ριάλιτι, έχει σημειώσει πολύ ικανοποιητικά νούμερα καθώς είναι γεμάτο ανατροπές και δεν αφήνει τους τηλεθεατές να χάσουν στιγμή το ενδιαφέρον τους. Ίσως και η πιο ενδιαφέρουσα μέχρι στιγμής ανατροπή έγινε γνωστή πριν λίγο.

Συγκεκριμένα, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτή που θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου υποτίθεται θα τον παντρευτεί. Κάτι τέτοιο όμως δεν βρίσκεται πουθενά στους κανονισμούς του παιχνιδιού, μιας και ο Bachelor οφείλει να αναδείξει νικήτρια αλλά όχι παράλληλα να την παντρευτεί. Αυτό είναι καθαρά στην θέληση και στο χέρι του Παναγιώτη.

Πολλές εκπλήξεις περιμένουμε ακόμα από το Bachelor για αυτό μείνετε συντονισμένοι!