MasterChef 5: Οργίασαν στο Twitter με τη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

"Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef! Η Λέσβος εκτός από καλό λάδι έχει και..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef 5: Οργίασαν στο Twitter με τη νίκη της Μαργαρίτας Νικολαΐδη

Μετά από μια συγκλονιστική βραδιά με πολλές ανατροπές, εκπλήξεις και λάθη η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, όπως πολύ σωστά σας είχε αποκαλύψει μέσα από spoil το Youweekly.gr, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 50.000 ευρώ στο MasterChef 5!

Να σημειωθεί πως είναι η πρώτη γυναίκα που καταφέρει να πάρει τη νίκη σε αυτό τον διαγωνισμό!

Η Μαργαρίτα, από την πρώτη δοκιμασία ήταν μπροστά με έναν πόντο (8) έναντι του Διονύση (7). Ο Πάνος Ιωαννίδης ξεκλείδωσε το κουτί με τις υπολειπόμενες τέσσερις βαθμολογίες.

Στη δεύτερη δοκιμασία στη Χαλκιδική με τα τοπικά προϊόντα, η Μαργαρίτα βαθμολογήθηκε και από τους τρεις κριτές με 8/10, ενώ ο Διονύσης αντίστοιχα με 7/10. Η Μαργαρίτα μέχρι στιγμής είχε συγκεντρώσει 16 βαθμούς και ο Διονύσης 14.

Στην τρίτη δοκιμασία, επίσης στη Χαλκιδική, με το μενού του Fredrik Berselius, η Μαργαρίτα συγκέντρωσε 7/10, ενώ ο Διονύσης 8/10. Η διαφορά μεταξύ των δύο μειώθηκε σε 23 και 22 βαθμούς αντίστοιχα, συνολικά.

Στην τέταρτη δοκιμασία, αυτή τη φορά στο πλατό του MasteChef, οι κριτές βαθμολόγησαν τη Μαργαρίτα με 7/10, ενώ τον Διονύση με 7/10.

Στην πέμπτη και τελευταία δοκιμασία, ο Jason Atherton βαθμολόγησε τη Μαργαρίτα με 8/10 και τον Διονύση με 7/10.

Η Μαργαρίτα κέρδισε τον Διονύση με 38 βαθμούς συνολικά και άπαντες έπεσαν πάνω της!

«Είναι λες και ζω ένα όνειρο και τώρα ξυπνάω σιγά σιγά. Δεν το πιστεύω», είπε η Μαργαρίτα και ο Κουτσόπουλος ζήτησε από τον αγαπημένο της Χρήστο να σταθεί στο πλευρό της.

Δάκρυα χαράς στο Twitter με τη νίκη της Μαργαρίτας στο MasterChef

Ο κόσμος περίμενε από το ξεκίνημα του τελικού να ακούσει το όνομα της Μαργαρίτας ως τη νικήτρια του φετινού MasterChef και ξέσπασε σε έξαλλα πανηγύρια.