Survivor 4: «Παλτό πολυτελείας αυτός ο Κόρο»

Τον δικάζουν οι χρήστες του Twitter λίγο πριν τον ημιτελικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 4: «Παλτό πολυτελείας αυτός ο Κόρο»

Μια ανάσα πριν τον ημιτελικό, οι εναπομείνατες παίκτες του Survivor είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα προκειμένου να γλυτώσουν την ψηφοφορία του κοινού.

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο πρώτος παίκτης που πήρε το εισιτήριο για τον ημιτελικό της Κυριακής, με τους τρεις υπόλοιπους -Μαριαλένα, Κόρο, Ηλία-, να παίζουν στο τρίτο και τελευταία αγώνα κατάταξης.

Ο Κόρο ωστόσο σημείωσε την χειρότερη επίδοση και τερμάτισε τελευταίος, με αποτέλεσμα η μοίρα του να κρίνεται από την ψηφοφορία του κοινού, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια του.

Το Twitter φυσικά δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το συγκεκριμένο γεγονός, με τους χρήστες να τον «πετσοκόβουν» κανονικότατα, χαρακτηρίζοντας τον... «παλτό πολυτελείας».

Μερικά πετυχημένα tweets για τον Γιώργο Κόρομι

Αυτό είναι το φαβορί για τον τελικό

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι 4 παίκτες του Survivor 4 για τον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στην Αθήνα.

Σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο του θα παρακολουθήσουμε από τον Άγιο Δομίνικο και όλοι αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα, ώστε να δώσουν το παρών στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 4/7.

Σάκης Κατσούλης, Ηλίας Μπόγδανος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη είναι οι παίκτες που διεκδικούν τη νίκη. Ποιος όμως αποτελεί φαβορί σύμφωνα με τα στοιχεία τις στοιχηματικές;

Το Πρωινό αποκάλυψε πως στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Σάκης, ο οποίος αποδείχθηκε ο πιο δυνατός παίκτης αγωνιστικά. Στη δεύτερη θέση ακολουθούν ο Κόρομι με τον Ηλία , με τον πρώτο να κάνει την ανατροπή, αφού πέρασε μπροστά, ενώ στην τρίτη βρίσκεται η Μαριαλένα.