Survivor 4 highlights 29/6: Το επείγον περιστατικό με την Μαριαλένα - Ποιος πέρασε ημιτελικό

Μετράμε αντίστροφα για το τέλος

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 highlights 29/6: Το επείγον περιστατικό με την Μαριαλένα - Ποιος πέρασε ημιτελικό

Βρισκόμαστε πλέον μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό! Την Δευτέρα 5 Ιουλίου - αν γίνει τελικά τότε μετά το έκτακτο περιστατικό που προέκυψε - θα γνωρίζουμε ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor, μέχρι τότε όμως οι εξελίξεις συνεχίζουν και τρέχουν στον Άγιο Δομίνικο!

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε τα highlights του χθεσινού επεισοδίου!

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4

Έτσι κέρδισε το ντέρμπι με τον Κόρομι ο Μπόγδανος! Από μηχανής Θεός ο… Σάκης Κατσούλης

Τα στραβά και τα ανάποδα της συμπεριφοράς του Γιώργου Κόρομι στον πρώτο αγώνα κατάταξης στο Survivor σχολίασε η Μαριαλένα.

Αυτό που δεν της άρεσε καθόλου ήταν, όταν ο Ηλίας έδωσε το χέρι του στον Κόρομι και εκείνος δεν ανταποκρίθηκε γυρνώντας το κεφάλι του από την άλλη.

«Ο Κόρομι μετά άρχισε να νευριάζει πάρα πολύ, σε κάποια φάση φώναζε, έκανε, έρανε. Δεν μίλαγε καθόλου με τον Ηλία, σε κάποια φάση ο Ηλίας πήγε να του δώσει το χέρι του, δεν του το έδινε ποτέ, και ήταν ο λόγος που έχασε αυτός. Έχασε την ψυχραιμία του, τα νεύρα ήταν πιο πολλά από τη συγκέντρωση και αυτό τον οδήγησε στην ήττα» είπε η παίκτρια στο κιου.

Ενδεχομένως στην ήττα έφτασε και από τη χείρα βοηθείας που έτεινε ο Σάκης στον Ηλία. Όπως αποκάλυψε ο παίκτης ο Ηλίας απεγνωσμένος με το κακό σερί του, τον ρώτησε πώς εκείνος τα κατάφερνε τόσο καλά. «”Τι κάνεις;” μου λέει. “Πώς συνδέεσαι τόσο καλά με τον στόχο, πώς το κάνεις”; Και εντάξει τον είδα ότι δεν ήταν καλά ψυχολογικά και του λέω έχω το μπαστούνι έτσι, την μπάλα έτσι, πάρε μία ανάσα, δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι» εξομολογήθηκε στη Μαριαλένα.

Κατέρρευσε ξαφνικά η Μαριαλένα - «Δεν μπορώ να αναπνεύσω»

Ένα αρκετά θλιβερό γεγονός διαδραματίστηκε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με την Μαριαλένα να καταρρέει στην μέση του αγώνα.

Η ίδια πριν μερικές μέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο και η κατάσταση της δεν ήταν καθόλου καλή, μιας και είναι η μοναδική γυναίκα που παλεύει από την πρώτη μέρα του παιχνιδιού.

Στον χθεσινό αγώνα κατάταξης, η Μαριαλένα, στην προσπάθεια να τα δώσει όλα για όλα, δεν άντεξε και κατέρρευσε, με την ίδια να φωνάζει συνεχώς πως δεν μπορεί να αναπνεύσει.

Φυσικά, έτρεξε όλη η ιατρική ομάδα δινόντας της οξυγόνο και λίγα λεπτά μετά κατάφερε και συνήλθε, επιστρέφοντας και πάλι στον αγώνα.

Ο Κόρομι εξηγεί γιατί έχασε επίτηδες στον στίβο κατάταξης «Σαν πιο πονηρός έχω να πω ότι όλο αυτό ήταν στρατηγική»

Παρά την ήττα του στον πρώτο αγώνα κατάταξης ο Γιώργος Κόρομι επανήλθε ευδιάθετος στη δεύτερη φάση, αν και δεν επρόκειτο να αγωνιστεί.

Παίρνοντας την «πάσα» από την ερώτηση του Γιώργου Λιανού για το πώς νιώθει με την εξέλιξη αστειεύτηκε και έκανε λόγο για το δαιμόνιο σχέδιο που εξύφανε εις βάρος των συμπαικτών του.

Με το καπέλο του και ένα λουλουδάκι στο στόμα είπε: «Εγώ σαν πιο πονηρός έχω να πω ότι όλο αυτό ήταν μία στρατηγική και επίτηδες έχασα τον τελευταίο πόντο και αστόχησα για να κάτσω να απολαύσω σήμερα την Καραϊβική μαζί σου, να τα πούμε, να δούμε τα παιδιά να κουράζονται, να εξαντλούνται. Οπότε εγώ θα είμαι ξεκούραστος για τον τρίτο αγώνα κατάταξης , μπαπ και να βαρέσω εκεί».

Φυσικά, όλοι ξέσπασαν αμέσως σε γέλια.

«Πήρε κεφάλια» ο Κατσούλης στον δεύτερο αγώνα κατάταξης και πάει κατευθείαν στον ημιτελικό

Τον πρώτο αγώνα κατάταξης παρακολουθήσαμε προχθές στο Survivor με αδιαμφισβήτητο θριαμβευτή και πάλι τον Σάκη Κατσούλη που πήρε αμέσως το εισιτήριο για την πρόκριση στον δεύτερο αγώνα.

Ακολούθησε η Μαριαλένα ενώ από το ντέρμπι Μπόγδανου και Κόρομι νικητής βγήκε ο Ηλίας.

Έτσι, χθεςμε τον Κόρομι εκτός οι υπόλοιποι ρίχτηκαν στον δεύτερο, μαραθώνιο στίβο μάχης για την κατάταξη.

Από την αρχή ο Σάκης Κατσούλης έδειξε και πάλι τις άγριες διαθέσεις του και γρήγορα έφτασε στις 7 νίκες όσο η Μαριαλένα και ο Ηλίας βρίσκονταν ακόμα στη 1 και τις 2 νίκες αντίστοιχα. «Με καταβάλει που έχω κάνει μόνο μια νίκη σε επτά run» είπε η Μαριαλένα έχοντας μείνει χωρίς ανάσα.

Το κακό σερί για τη Μαριαλένα συνεχίστηκε και κάπως έτσι τερμάτισε τρίτη στην πρώτη φάση του αγώνα. Μιλώντας στον Γιώργο Λιανό ξέσπασε σε κλάματα και δήλωσε απογοητευμένη από τις επιδόσεις της.

Στον επόμενο γύρο η αναμέτρηση κρίθηκε ανάμεσα στον Ηλία και τον Σάκη. Ο τελευταίος «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες κατορθώνοντας ένα φοβερό 7-0.