Survivor 4: Στον αέρα ημιτελικός και τελικός - Τι συνέβη

Σε κατάρρευση ο Ατζούν μια εβδομάδα πριν το μεγάλο φινάλε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Στον αέρα ημιτελικός και τελικός - Τι συνέβη

Ραγδαίες είναι οι τελευταίες εξελίξεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το ριάλιτι επιβίωσης που φέτος έσπασε τους πίνακες τηλεθέασης της AGB - αν και τώρα έχει πέσει σε ποσοστά -, το Survivor.

Το μεσημέρι της Δευτέρας αρκετοί παίκτες του Survivor, πάνω από 10, ήταν καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Καλό Μεσημεράκι. Κι εκεί που όλα ήταν έτοιμα για να βγουν στον αέρα, εντοπίστηκε ένα κρούσμα κορωνοϊού, που δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα για ποιον πρόκειται, και όλοι όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί του έχουν μπει σε καραντίνα πλέον.

Θρίλερ με το φινάλε του Survivor

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν, ένα ολόκληρο project υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αλλάξει. Στον τελικό και τον ημιτελικό του Survivor είχε δρομολογηθεί να εμφανιστούν όλοι οι φετινοί παίκτες. Κάτι το οποίο με τα τωρινά δεδομένα μπορεί να μην συμβεί και σίγουρα θα σημειωθούν απώλειες που... κάπως θα πρέπει να καλυφθούν!

Ο Ατζούν βρίσκεται σε μεγάλο πονοκέφαλο, όπως μαθαίνουμε, αλλά περιμένει τις επόμενες ημέρες. Οι παίκτες θα κάνουν κι άλλα τεστ για να δουν ποιοι είναι θετικοί και ποιοι όχι. Όσοι βγουν αρνητικοί θα μπορέσουν να παρευρεθούν, όσοι πάλι όχι δυστυχώς θα δουν ημιτελικό και τελικό από τον καναπέ του σπιτιού τους!

Βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων, λοιπόν, και εδώ θα είμαστε να τα πούμε!

Να σημειωθεί πως η μόνη πρώην παίκτρια που σίγουρα θα βρεθεί στο Γαλάτσι θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο η οποία εχθές λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και λόγω του ότι αποφεύγει γενικά τις μαζώξεις δεν παρευρέθηκε στον ΣΚΑΙ και δεν ήρθε σε επαφή με το κρούσμα.

Ακολουθείστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils