Survivor: Θετικός στον κορωνοϊό ένας από τους καλεσμένους του Νίκου Μουτσινά στο μεγάλο φινάλε

Κρούσμα ανάμεσα στους πρώην παίκτες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor: Θετικός στον κορωνοϊό ένας από τους καλεσμένους του Νίκου Μουτσινά στο μεγάλο φινάλε

Την τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για τη φετινή σεζόν παρακολουθήσαμε νωρίτερα, με έναν από τους καλεσμένους να βρίσκεται θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, το κρούσμα εντοπίστηκε ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, οι οποίοι θα εμφανίζονταν στην σημερινή εκπομπή.

Φυσικά, τόσο οι εργαζόμενοι όσο και όλοι οι καλεσμένοι υποβλήθηκαν στα απαραίτητα τεστ πριν μπουν στο πλατό και μετά από λίγο προέκυψε ένα θετικό αποτέλεσμα ανάμεσα στους πρώην παίκτες ριάλιτι επιβίωσης.

Τόσο ο ίδιος όσο και αυτοί πουήρθαν σε επαφή μαζί του απομονώθηκαν η εμφάνισή τους στην εκπομπή ακυρώθηκε, ενώ ο Ατζούν λίγο αργότερα συνδέθηκε με κάμερα.

Θετικός στον κορωνοϊό ένας από τους καλεσμένους του Νίκου Μουτσινά στο μεγάλο φινάλε

Στο μεταξύ, αυτός κερδίζει απόψε στο Survivor

Μπερδεμένες είναι σήμερα οι πληροφορίες που μας έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, ψέματα δεν θα σας πούμε αλλά ξέρετε πως θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό πριν το αποψινό επεισόδιο του Survivor να σας δώσουμε ότι ξέρουμε!

Όπως είδαμε στο trailer που κυκλοφόρησε νωρίτερα, η Μαριαλένα θα στοχοποιήσει όσο δεν πάει τον Ηλία Μπόγδανο δίνοντας δίκιο στον Κόρο. Ο Ηλίας δεν είναι καλά ψυχολογικά καιρό τώρα.

Απόψε οι τέσσερις παίκτες που έχουν απομείνει στο νησί μετά την αποχώρηση του Γιώργου Ασημακόπουλου, θα παλέψουν σε έναν αγώνα κατάταξης!

Οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό. Οι αγώνες κατάταξης θα συνοδεύονται από συναρπαστικά έπαθλα!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αυτός που είναι φαβορί για την αποψινή νίκη είναι ο Σάκης Κατσούλης. Ο Ηλίας επηρεασμένος από την άσχημη ψυχολογία του φέρεται πως δεν θα μπορέσει να αποδόσει.

Ο Σάκης από την άλλη πάλι ξέρουμε πως έχει ήδη ένα εισιτήριο για τον τελικό οπότε δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι θα συμβεί σήμερα σε περίπτωση που κερδίσει.

Για το σίγουρο spoil, όμως, θα επανέλθουμε αργότερα με update στο άρθρο αυτό. Οι πιστοί αναγνώστες μας γνωρίζετε καλά πως οι διαρροές έχουν δυσκολέψει πάρα πολύ τον τελευταίο καιρό και τώρα ειδικά που το παιχνίδι βρίσκεται στην τελική ευθεία τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από πριν. Κάνουμε ότι μπορούμε και το ξέρετε! Αναμένετε λοιπόν...