Καλό Μεσημεράκι: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ - Η επική συζήτηση με τον Μουτσινά

Του ζήτησε να πάει στον 5ο κύκλο του Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ο Ατζούν Ιλιτζαλί βγήκε στον αέρα του ΣΚΑΙ - Η επική συζήτηση με τον Μουτσινά

Σήμερα 28/6 είναι η τελευταία εκπομπή Καλό Μεσημεράκι για την φετινή τηλεοπτική σεζόν και ο Νίκος Μουτσινάς δέχτηκε πολλές εκπλήξεις στο πλατό του ΣΚΑΙ. Μπορεί να έδωσε ραντεβού και για του χρόνου, ωστόσο, σε κάθε φινάλε η εκπομπή είναι άκρως απολαυστική.

Η πιο απίστευτη έκπληξη ωστόσο, ήταν αυτή του Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος βγήκε μέσω skype όπως φαίνεται από τον Άγιο Δομίνικο. Μιας και μιλάμε ωστόσο για τον Ατζούν, δείτε και ποιος κερδίζει απόψε στο παιχνίδι.

«Αποκλείεται» αναφώνησε ο Νίκος Μουτσινάς όταν αντίκρισε με τον Τούρκο παραγωγό να φωνάζει «καλησπέρα σας» και να τον βλέπει από το μόνιτορ.

Κατά τη διάρκεια, μάλιστα της συζήτησης τους, ο ηθοποιός και παρουσιαστής ανέφερε πως θα ήθελε να βρεθεί στον επόμενο κύκλο του Survivor, έστω και για μια εβδομάδα για να δοκιμαστεί στους στίβους μάχης.

Βίντεο από την συζήτηση Ατζούν - Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

Η εμφάνιση του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Καλό Μεσημεράκι

Μια από τις εκπλήξεις που δέχτηκε ήταν εκείνη του Παναγιώτη Βασιλάκου. Σχολιάζοντας Νίκος Μουτσινάς την περσινή μεγάλη επιτυχία του The Bachelor, αφιερώνοντας ένα τραγούδι στον Παναγιώτη Βασιλάκο, ξαφνικά πετάχτηκε στο πλατό της εκπομπής χαρίζοντας του μια ανθοδέσμη.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι πολύ ωραίος άντρας. Νομίζω ότι σίγουρα μπορεί να ανταπεξέλθει. Πρέπει να είναι ο εαυτός του, όποιος και να είναι ο Bachelor», είπε μάλιστα για τον Αλέξη Παππά που λέγεται πως θα είναι ο νέος bachelor.

H έκπληξη της Ματίνας Παγώνη στον Νίκο Μουτσινά

Από την τελευταία εκπομπή της σεζόν δεν γινόταν να λείπει η Ματίνα Παγώνη η οποία έκανε χαμό. Μετά μάλιστα τις πρώτες χιουμοριστικές ατάκες, κάθισαν και μίλησαν σοβαρά για την εξέλιξη της πανδημίας.

«Πριν πάνε όλα τα παιδιά διακοπές πρέπει να εμβολιαστούν για να γυρίσουν τον Σεπτέμβρη και να κάνουν πάρτι Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, Απόκριες… Για να γίνει αυτό πρέπει όλοι να εμβολιαστούν», είπε η Ματίνα Παγώνη.