Τριαντάφυλλος: Έτσι επιβεβαίωσε ότι ο Αλέξης Παππάς είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor

«Εύχομαι η κίνηση αυτή που κάνει να..»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τριαντάφυλλος: Έτσι επιβεβαίωσε ότι ο Αλέξης Παππάς είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor

Μπορεί οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Παππά να είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor να είναι πολλές και ο ηθοποιός να έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες εβδομάδες, όμως κάτι σίγουρο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ο Τριαντάφυλλος ωστόσο, μέσα από δηλώσεις του αποκάλυψε πως ο πρώην συμπαίκτης του έχει ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα.

«Ισχύει. Τώρα τι θα κάνει ο Αλεξ δεν ξέρω. Θα μου πει τι σκαρώνει. Εύχομαι τα καλύτερα, γιατί είναι καλό παιδί και πέρασε πολλά. Εύχομαι η κίνηση αυτή που κάνει να του βγει σε καλό.», είπε χαρακτηριστικά ο Τριαντάφυλλος για τον Αλέξη Παππά.

Η αμοιβή του Αλέξη Παππά για το The Bachelor

Μπορεί τα γυρίσματα να είχαν ξεκινήσει με τον Χάρη Συντζάκη ως τον δεύτερο εργένη μετά τον Βασιλάκο αλλά σταμάτησαν και την θέση αυτού σύμφωνα με το ρεπορτάζ που παρουσίασε ο Αλέξης Μίχας την Δευτέρα στο Πρωινό είναι σιγουράκι πια πως παίρνει ο πρώην παίκτης του Survivor.

"Είναι στην τελική ευθεία οι συζητήσεις. Μαθαίνω πως τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στο τέλος αυτής της εβδομάδας και να σας πω ότι έκλεισε μια νέα συμφωνία ο Αλέξης Παππάς. Θα έχει λόγο στις δοκιμασίες που θα δούμε στο ριάλιτι προκειμένου να μην επαναληφθούν τα παρατράγουδα που είδαμε πέρυσι. 100.000 ευρώ θα είναι η αμοιβή του Αλέξη Παππά για να είναι ο δεύτερος εργένης.", είπε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.