Σε καραντίνα οι παίκτες του Survivor 4 μετά το θετικό κρούσμα στο φινάλε του Μουτσινά

Απομακρύνθηκαν άμεσα από τα στούντιο της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σε καραντίνα οι παίκτες του Survivor 4 μετά το θετικό κρούσμα στο φινάλε του Μουτσινά

Στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά για τη φετινή σεζόν ένας από τους καλεσμένους του βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το κρούσμα εντοπίστηκε ανάμεσα στους παίκτες του Survivor, οι οποίοι θα εμφανίζονταν στο πλατό.

Τόσο ο ίδιος όσο και αυτοί που ήρθαν σε επαφή μαζί του απομονώθηκαν και η εμφάνισή τους στην εκπομπή ακυρώθηκε, ενώ ο Ατζούν λίγο αργότερα συνδέθηκε με κάμερα.

Θετικός στον κορωνοϊό ένας από τους καλεσμένους του Νίκου Μουτσινά στο μεγάλο φινάλε

Σε καραντίνα οι πρώην παίκτες του Survivor 4

Η Τίνα Μεσσαροπούλου στην εκπομπή Happy Day αποκάλυψε ότι οι πρώην παίκτες είχαν ετοιμάσει μια ξεχωριστή εμφάνιση με μια μεγάλη αρένα στο πλατό της εκπομπής. Πριν βγουν όμως, ένα rapid test βγήκε θετικό και έτσι όλοι αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν και να μπουν σε υποχρεωτική καραντίνα.

Στην εκπομπή μίλησε και ο ζαχαροπλάστης Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια.

«Είχαν κανονίσει ένα πολύ ωραίο παρκούρ και κρίμα που δεν ζήσαμε την εμπειρία. Εκεί που μας εξηγούσαν το παρκούρ μας έβγαλαν έξω και κάναμε τεστ δυο φορές. Όταν μπήκαμε κάναμε τεστ και έπειτα περάσαμε στο στούντιο και εκεί συναντηθήκαμε με τους φίλους μας. Λογικά θα κάνουμε και μοριακό τεστ, αφού βγει και το μοριακό τεστ του ανθρώπου που είχε βγει θετικός στα rapid tests. Δεν είχε συμπτώματα. Πρέπει να κρατήσουμε καραντίνα και μας είπαν να μην ερχόμαστε σε επαφή με άλλους. Αναμένουμε για τον τελικό του Survivor», είπε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

O παίκτες που κέρδισε το χθεσινό αγώνισμα και πάει ημιτελικό Survivor 4

Τις 8 νίκες έπρεπε στον αποψινό στίβο μάχης να φθάνουν οι τέσσερις εναπομείνατες Survivors, προκειμένου να εξασφαλίσουν το εισιτήριο τους για τον τελικό.

Ο αγώνας ήταν αρκετά κουραστικός και απαιτητικός, ενώ πολλά ήταν και τα εμπόδια και τα παζλ που έπρεπε να περάσουν, στο ένα εκ των οποίων φαίνεται πως ο έκλεψε ο Σάκης Κατσούλης, με τους χρήστες του Twitter να ξεσπούν κατά της παραγωγής.

Ωστόσο, όπως ακριβώς σας είχαμε αποκαλύψει εμείς από το πρωί, ο Σάκης ήταν αυτός που έφτασε πρώτος στις 8 νίκες, πράγμα αναμενόμενο, μιας και είναι ο καλύτερος φετινός παίκτης.