Ευτυχείτε: Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το φινάλε της εκπομπής - Απίστευτα τρολ

"Ο Γκουντάρας έφυγε ήδη για ΣΚΑΙ"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευτυχείτε: Το twitter δεν άφησε ασχολίαστο το φινάλε της εκπομπής - Απίστευτα τρολ

Τίτλοι τέλους για την φετινή σεζόν έπεσαν σήμερα, Παρασκευή 2/7, στην εκπομπή Ευτυχείτε και στο πλατό εκτός από συγκινήσεις και κλάματα είχαμε και τρομερές εκπλήξεις αφού έγινε επιτέλους η πρόταση γάμου.

Εννοείται, όμως, πως οι τηλεθεατές δεν άφησαν ασχολίαστα τα όσα διαδραματίστηκαν και έσπευσαν κατευθείαν στο Twitter να τα... τρολάρουν ένα - ένα.

Τα tweets για το Ευτυχείτε

Εξελίξεις με το τηλεοπτικό μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, η παρουσιάστρια φέρεται να αφήνει το Open και να βάζει πλώρη για άλλο κανάλι.

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, ο Alpha προτίθεται να σπάσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου με το Open με στόχο να την εντάξει στο δυναμικό του. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο και όλα δείχνουν ότι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει τελικά στον Alpha την ερχόμενη σεζόν.

Στόχος είναι η Κατερίνα Καινούργιου να μεταφέρει σχεδόν αυτούσια την εκπομπή της στην πρωινή ζώνη του Alpha. Την παραγωγή του μαγκαζίνο θα υπογράψει και πάλι η Barking Well Media του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τον Alpha.

Κατερίνα Καινούργιου Opentv

Από την ομάδα της εκπομπής αναμένεται να μείνει εκτός ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος συμφώνησε με τον ΣΚΑΙ για να αναλάβει ψυχαγωγική εκπομπή το Σαββατοκύριακο, μαζί με τη σύζυγό του, Ναταλί Κάκκαβα.

Η έλευση της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha αναμένεται φυσικά να φέρει ανακατατάξεις στο πρόγραμμα.

Αυτό που επηρεάζεται άμεσα είναι το Happy Day, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου προορίζεται για τη ζώνη 10:00 – 13:00 και όχι απέναντι από την Ελένη Μενεγάκη.

Έτσι η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή θα πρέπει να ολοκληρώνεται στις 10:00 και ίσως μετά από αρκετά χρόνια, ξεκινάει μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 07:30.