Ευτυχείτε: Της έκανε πρόταση γάμου στο φινάλε της εκπομπής της Καινούργιου

Ξέσπασαν όλοι σε κλάματα! Μεγάλη συγκίνηση στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ευτυχείτε: Της έκανε πρόταση γάμου στο φινάλε της εκπομπής της Καινούργιου

Μεγάλη ήταν η συγκίνηση στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, όταν η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχτηκε στο πλατό την κομμώτρια της με την δικαιολογία πως είναι φανατική θαυμάστρια του Τριαντάφυλλου και θα σχολιάσουν νέες δηλώσεις που έκανε στην κάμερα τους.

Ωστόσο, την ώρα που προβαλλόντουσαν, το βίντεο άλλαξε και είδαμε κοινές φωτογραφίες και βίντεο με τον σύντροφό της, από διάφορες στιγμές της σχέσης τους. Τότε η συνεργάτιδα της παρουσιάστριας που ξεκίνησε να υποψιάζεται τι μπορεί να συμβεί, βούρκωσε και είχε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Όλο το πάνελ ξέσπασε σε κλάματα, ενώ η Κατερίνα Καινούργιου την οδήγησε σε άλλο πλατό όπου την περίμενε ο αγαπημένος της και της έκανε την πρόταση γάμου σε ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό με λουλούδια. Προφανώς και είπε αμέσως το "ναι", ενώ συγκινημένη ήταν και η παρουσιάστρια.

Αυτή δεν ήταν η μόνη έκπληξη, καθώς νωρίτερα η παρουσιάστρια αποκάλυψε ένα μήνυμα που της έστειλε η Φαίη Σκορδά πριν από λίγες ημέρες.

Το βίντεο από την πρόταση γάμου στο πλατό του Ευτυχείτε

Η σπόντα της Καινούργιου στο πλατό του Ευτυχείτε για τον Τσαγκρίδη και τον... γάμο τους

Μέσα από τη σημερινή εκπομπή της, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να ρίξει μία σπόντα για τον γάμο της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με αφορμή τον καλεσμένο που είχε.

Η παρουσιάστρια, λίγο μετά την έκπληξη που της έκαναν οι συνεργάτες της για τα γενέθλιά της, υποδέχθηκε στην εκπομπή τον έμπειρο αστρολόγο Αθανάσιο Ντούβλη. Ορμώμενη λοιπόν από τις ημερομηνίες για τους γάμους και από τα ερωτικά των ζωδίων, η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε και το δικό της παράπονο για τον αγαπημένο της.

=«Από 10 Μαΐου ανοίγουν οι γάμοι. Θα μας πείτε λοιπόν πως είναι τα ερωτικά τον Μάιο και ποιες είναι οι κατάλληλες ημερομηνίες για να επιλέξουμε τον γάμο μας. Το καλοκαίρι. Γιατί είμαστε πολλοί αυτοί που θέλουμε να παντρευτούμε. Μπορεί να μην μας παντρεύονται βέβαια. Αλλά αυτό είναι άλλο».