Ευτυχείτε: Η έκπληξη στην εκπομπή για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου

Η εντυπωσιακή τούρτα και η ευχή που έκανε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευτυχείτε: Η έκπληξη στην εκπομπή για τα γενέθλια της Κατερίνας Καινούργιου

Μια πανέμορφη έκπληξη είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του Ευτυχείτε

Πριν μερικές μέρες, η όμορφη παρουσιάστρια γιόρτασε τα γενέθλια της με τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τον παραγωγό της, Νίκο Κοκλώνη.

Φυσικά, η ομάδα της δεν θα μπορούσε να μην της ευχηθεί και δημόσια, για αυτό και η Κατερίνα δέχτηκε μια τεράστια ανθοδέσμη και μία τούρτα με τον αγαπημένο της «Μικρό Πρίγκιπα».

Σβήνοντας τα κεράκια, η ίδια είπε: «Έχετε καταλάβει τι ευχή κάνω…Για να ξέρετε είμαι 36. 40 πλην 4».

Η έκπληξη γενεθλίων στην Κατερίνα Καινούργιου

«Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα»

Το πρωί της Παρασκευής, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίαζε τις εξελίξεις στη σχέση της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πρώτα απ' όλα θέλει να κάνει παιδί και μετά θα σκεφτεί για τον γάμο.

Η παρουσιάστρια αρκετές φορές αναφέρεται στη σχέση της κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ενώ κάνει συχνά πλάκα για τον γάμο της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Έτσι, αυτή τη φορά εξήγησε πως και η Βίκυ Παγιατάκη καθώς και η Μάρα Μεϊμαρίδη της έχουν πει πως πρώτα θα κάνει παιδί και μετά γάμο.

«Εγώ δεν ξέρω αν θα παντρευτώ, παιδί θα κάνω σίγουρα. Γάμο πιο μετά ίσως. Και η Βίκυ Παγιατάκη και η Μάρα αυτά μου έχουν πει. Προτιμώ να κάνω ένα παιδί πρώτα και μετά να παντρευτώ. Να κάνω κάτι κλειστό. Για ποιο λόγο πρέπει να παντρευτώ και να δεσμευτώ με το ζόρι;», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.